14.1 C
Uzice
април 25, 2019
BAJINOBAŠTANSKE VESTI FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

Evo kuda će se praviti tunel ispod Kadinjače (FOTO)

Opštinska uprava opštine Bajina Bašta oglasila je rani javni uvid Plana detaljne regulacije za tunel ispod prevoja Kadinjača na deonici državnog puta Dub – Dubci.

Rani javni uvid održaće se u trajanju od 15 dana, od 15. juna 2018. godine do 30. juna 2018. godine. Materijal će biti izložen u sali Skupštine opštine Bajina Bašta, ul. Dušana Višića br. 28, svakog radnog dana od 7 do 15 časova, kao i na internet strani opštine Bajina Bašta (www.bajinabasta.rs).

Odeljenje za poslove urbanizma, građevinarstva i imovinsko-pravne poslove Opštinske uprave Bajina Bašta, kao nosilac izrade Plana detaljne regulacije za tunel ispod prevoja Kadinjača na deonici državnog puta Dub – Dubci organizuje rani javni uvid u cilju upoznavanja javnosti sa opštim ciljevima i svrhom izrade plana, mogućim rešenjima za razvoj prostorne celine i očekivanim efektima planiranja. Rani javni uvid se sprovodi na osnovu Odluke Skupštine opštine o izradi plana detaljne regulacije za tunel ispod prevoja Kadinjača na deonici državnog puta Dub – Dubci (“Sl. list opštine Bajina Bašta “ broj 9/2017 ).

Pravna i fizička lica mogu dostaviti primedbe i sugestije u pisanoj formi, Odeljenju za poslove urbanizma, građevinarstva i imovinsko-pravne poslove Opštinske uprave Bajina Bašta, ul. Dušana Višića br.28, Bajina Bašta, u toku trajanja javnog uvida, zaključno sa 30.06.2018. godine.

Na sastanku održanom u Užicu, dana 06.06.2018. godine, predstavnici službi za urbanizam opštine Bajina Bašta i grada Užica usaglasili su naredne korake oko izrade Plana detaljne regulacije. Tom prilikom dogovoreno je da se po završetku ranog javnog uvida održi sastanak sa obrađivačem Plana, kako bi se usaglasio spisak institucija čiji uslovi treba da se pribave u fazi izrade nacrta Plana.

Izvor: Drina info portal

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Sve je spremno za 7. Turnir šampiona Užice 2019 (VIDEO)

Oglasna Tabla

Православна правила уочи Васкрса: Овако треба да фарбате јаја ако хоћете да испоштујете традицију

Oglasna Tabla

Ivan Stanisavljević izabran za zamenika gradonačelnika Užica

Oglasna Tabla