ОГЛАСНА ТАБЛА
СРБИЈА ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Ер Србија покренула конкурс за маскоту компаније

Српска национална авио-компанија Ер Србија покренула је конкурс за маскоту компаније и позвала пунолетне грађане Србије да дају предлоге креативног решења и имена будуће маскоте, саопштила је данас та компанија.

Како се наводи заинтересовани за учешће у конкурсу, идеје могу да пошаљу најкасније до понедељка, 27. мај у 23.59 часова на мејл адресу, са назнаком „Маскота АирСЕРБИА“, уз обавезно навођење свог имена и презимена и контакт телефона.

Најбоље решење, које изабере стручни жири, биће награђено путовањем за четири особе на бази седам ноћења које се може реализовати до краја 2024. године, а припремљене су и вредне награде и за другопласирану и трећепласирану креативну идеју.

Директор за комерцијалу и стратегију Ер Србије Бошко Рупић нагласио је да маскота представља симбол који повезује компанију са путницима и шири позитивну енергију.

„Маскота је неизоставан део идентитета многих компанија. Она побуђује добро расположење, представља симбол повезаности и пријатељства. Верујемо у креативност и таленат наших грађана и зато их позивамо да се укључе у конкурс и помогну нам да одаберемо маскоту која ће нас представљати широм света“, рекао је Рупић.

 

Извор: ГЗС / Тањуг

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Последње скупштинско заседање у актуелном сазиву

Радови на реализацији пројеката града и ресорних министарстава

Исплата мајских пензија почеће 4. јуна.

Детаљи бруталног убиства у Сјеници: Ножем је убадала по глави и телу!

Гондола данас неће радити

Отказан концерт крагујевачког састава Ларска

У ужичком породилишту рођено пет дечака

И сунце и киша, температура до 26 степени

ГГ Слога: Свакодевно нас „бомбардују“ порукама колико је уложено у здравство Ужица