ОГЛАСНА ТАБЛА
СРБИЈА ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Ер Србија од данас лети до Порта

Национална авио-компанија Србије, Ер Србија, објавила је да је од данас успоставила директну линију између Београда и другог по величини града у Поругалији, Порта, а летови ће се обављати два пута недељно, понедељком и петком током целе године.

„Први пут у историји Ер Србије, полетели смо за Порто. То је, поред Лисабона, друга дестинација у Португалији до које Ер Србија лети. Порто је од Београда удаљен око 2.400 километара, а ту раздаљину наши авиони типа ербас А319 и А320 прелете за нешто мање од три и по сата“, изјавио је директор за комерцијалу и стратегију Ер Србије Бошко Рупић.

Увођењем директних летова до Порта Ер Србија ће преко Београда омогућити добре конекције до многих градова у својој мрежи, као што су Атина, Будимпешта, Копенхаген, Анкара, Истанбул, Ларнака, Љубљана, Осло, Букурешт, Праг, Солун, Скопље, Софија, Подгорица, Беч, Загреб и други, наведено је у саопштењу.

Поред Лисабона и Порта, српска национална авио-компанија је током ове године успоставила нове авио-линије са више од 20 градова.

Извор: Данас

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Временска прогноза за недељу – 10. децембар

ОГЛАСНА ТАБЛА

Ђорђе у „стојадину“ обишао Европу и остварио дечачки сан

ОГЛАСНА ТАБЛА

Варали старије суграђане и узимали им хиљаде евра за запрашивање непостојећих стеница

ОГЛАСНА ТАБЛА

Ако немате идеју шта спремити у току поста, ПРОЈИЦЕ СУ УВЕК ДОБРО РЕШЕЊЕ: Лако се праве, а цела породица ће уживати (РЕЦЕПТ)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Жесток удес на Копаонику

ОГЛАСНА ТАБЛА

Плаћено одсуство и за очеве

ОГЛАСНА ТАБЛА

Фонд ПИО најавио: Од 1. јануара нови услови за одлазак у пензију

ОГЛАСНА ТАБЛА

Велики спољнотрговински плус српске пољопривреде

ОГЛАСНА ТАБЛА

Мистериозне појаве на небу изнад Панчева и Ужица

ОГЛАСНА ТАБЛА