ОГЛАСНА ТАБЛА
УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Епилог туче и пуцњаве у центру Ужица: Тројица Ужичана у болници, полиција трага за групом мушкараца из Бајине Баште

Од тројице повређених мушкараца, током данашње туче и пуцњаве у центру Ужица, наочиглед успаничених пролазника и ученика оближње основне школе, један је тешко рањен хицем из пиштоља, а двојица су задобила тешке повреде у физичком обрачуну који је претходио том ватреном окршају.

Цео догађај подсећа на сличан ватрени окршај ужичких криминалаца из деведесетих година, који се догодио на, малтене, истом месту и у тренутку када је мноштво уплашених људи било на улици.

Сва тројица повређених у данашњем окршају су из Ужица и на лечењу су у ужичкој болници. За четворицом или петорицом мушкараца, највероватније из Бајине Баште, који су учествовали у тучи и пуцњави, а потом побегли са два џипа, полиција и даље трага.

Још увек нема званичне верзије догађаја али, према Данасовим сазнањима, након туче у Улици Лазара Мутапе, на Алексића мосту, у близини степеништа које води до оближње основне школе, уследила је пуцњава.

У тучи су је учествовало неколико мушкараца, за које се сумња да су криминалци, а након тога је један од њих упуцан.

На мушкарца који је рањен хицем из пиштоља, како Данас сазнаје, пуцано је из једног од два џипа која су била на месту догађаја.

Рањени мушкарац је, бежећи са места окршаја, како се сазнаје, захтевао од возача мотоцикла, који је случајно пролазио улицом, да га превезе у болницу што је он учинио и возио га двадесетак метара.

Међутим, када је рањени видео полицијска кола, скочио је са мотора и ушао у полицијски ауто, којим су га полицајци превезли до болнице.

Убрзо су стигли санитети којима су у болницу превезена и двојица повређених у тучи.

Идентитет лица која су побегла, наводно, још увек се не зна и за њима полиција трага.

У истрази, сазнаје Данас, користиће се и снимци камера које служе за видео-надзор околних зграда и подручја на коме се све то догодило.

Данас/Ненад Ковачевић

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Ђорђе у „стојадину“ обишао Европу и остварио дечачки сан

ОГЛАСНА ТАБЛА

Варали старије суграђане и узимали им хиљаде евра за запрашивање непостојећих стеница

ОГЛАСНА ТАБЛА

Ако немате идеју шта спремити у току поста, ПРОЈИЦЕ СУ УВЕК ДОБРО РЕШЕЊЕ: Лако се праве, а цела породица ће уживати (РЕЦЕПТ)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Жесток удес на Копаонику

ОГЛАСНА ТАБЛА

Плаћено одсуство и за очеве

ОГЛАСНА ТАБЛА

Фонд ПИО најавио: Од 1. јануара нови услови за одлазак у пензију

ОГЛАСНА ТАБЛА

Велики спољнотрговински плус српске пољопривреде

ОГЛАСНА ТАБЛА

Мистериозне појаве на небу изнад Панчева и Ужица

ОГЛАСНА ТАБЛА

Паб квиз

ОГЛАСНА ТАБЛА