ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА УЖИЧКЕ ВЕСТИ

Енергетска санација објеката јавне намене приоритет и у наредној години

Народна библиотека Ужице још један је од објеката јавне намене у којима се у овој години средствима из буџета града унапређујe енергетска ефикасност. Са 10 милиона динара финансирана је замена столарије, а радови су у току.

Део столарије биће замењен ове године, док се наставка радова очекује наредне за шта су буџетом опредељена средства у износу од 13 милиона динара.

Захваљујући средствима из буџета града и средтсвима која су опредељена од ресорних министарстава и донатора у овој години је замењен је и део столарије у Народном музеју Ужице, а енергетски су санирани објекти неколико школа и вртића.

Урађена је комплетна енергетска санација школе у Крвавцима, ОШ „Нада Матић”и школе у Гостиници, док је у ОШ “Душан Јерковић” реконтруисана фасада. Завршени су и планирани радови у ОШ “Миодраг Миловановић Луне” у Карану. Очекује се завршетак тендерских процедура за енергетску санацију “Прве основне школе Краља Петра II” и према плану, током следеће године биће реконструисан и енергетски саниран и овај школски објекат. Завршени су и радови енергетске санације у „Полетарцу”. Реконструкција и енергетска санација ових школских објеката вредна је око 300 милиона динара.

Град Ужице

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Временска прогноза за недељу – 10. децембар

ОГЛАСНА ТАБЛА

Ђорђе у „стојадину“ обишао Европу и остварио дечачки сан

ОГЛАСНА ТАБЛА

Варали старије суграђане и узимали им хиљаде евра за запрашивање непостојећих стеница

ОГЛАСНА ТАБЛА

Ако немате идеју шта спремити у току поста, ПРОЈИЦЕ СУ УВЕК ДОБРО РЕШЕЊЕ: Лако се праве, а цела породица ће уживати (РЕЦЕПТ)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Жесток удес на Копаонику

ОГЛАСНА ТАБЛА

Плаћено одсуство и за очеве

ОГЛАСНА ТАБЛА

Фонд ПИО најавио: Од 1. јануара нови услови за одлазак у пензију

ОГЛАСНА ТАБЛА

Велики спољнотрговински плус српске пољопривреде

ОГЛАСНА ТАБЛА

Мистериозне појаве на небу изнад Панчева и Ужица

ОГЛАСНА ТАБЛА