Огласна табла
УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Енергетска санација објеката јавне намене приоритет и у наредној години

Народна библиотека Ужице још један је од објеката јавне намене у којима се у овој години средствима из буџета града унапређујe енергетска ефикасност. Са 10 милиона динара финансирана је замена столарије, а радови су у току.

Део столарије биће замењен ове године, док се наставка радова очекује наредне за шта су буџетом опредељена средства у износу од 13 милиона динара.

Захваљујући средствима из буџета града и средтсвима која су опредељена од ресорних министарстава и донатора у овој години је замењен је и део столарије у Народном музеју Ужице, а енергетски су санирани објекти неколико школа и вртића.

Урађена је комплетна енергетска санација школе у Крвавцима, ОШ „Нада Матић”и школе у Гостиници, док је у ОШ “Душан Јерковић” реконтруисана фасада. Завршени су и планирани радови у ОШ “Миодраг Миловановић Луне” у Карану. Очекује се завршетак тендерских процедура за енергетску санацију “Прве основне школе Краља Петра II” и према плану, током следеће године биће реконструисан и енергетски саниран и овај школски објекат. Завршени су и радови енергетске санације у „Полетарцу”. Реконструкција и енергетска санација ових школских објеката вредна је око 300 милиона динара.

Град Ужице

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Комбуха је право лековито чудо, еликсир младости и дуговечности

ОГЛАСНА ТАБЛА

Нови поласци на линији Турица- Севојно

ОГЛАСНА ТАБЛА

У ужичком породилишту рођенo шест беба

ОГЛАСНА ТАБЛА

57. Саветовање агронома и пољопривредника Србије на Златибору

ОГЛАСНА ТАБЛА

Хаварија у Коштици, нормализација водоснабдевања до 16 часова

ОГЛАСНА ТАБЛА

Представа “Свињски отац”

ОГЛАСНА ТАБЛА

Акустично крстарење четвртком: Trio Bypass

ОГЛАСНА ТАБЛА

У Стопића пећини уређена нова стаза дужине 60 метара ( видео)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Просечан рачун за гас биће већи за око 1.400 динара?

ОГЛАСНА ТАБЛА