16.4 C
Uzice
новембар 18, 2019
FOTO RAZGLEDNICA SPORT PLUS - UŽICE

EL GRANDE MIKICA – EVROPO ČUVAJ SE (VIDEO)

CECA GIF (2)

U gradu na Đetinji, sve oči su uprte u njega! Evropo čuvaj se, jer stiže ti El grande Mikica Vesnić, Srbin koji planira da u Audijevom “RS 3 LMS” takmičarskom vozilu pokri sve što se u TCR seriji nudi. Užičanin zato pikira na autodrom Adrija u žarkoj želji da osvoji TCR Trofej Evropa. Tražili ste, pa gledajte! TCR ove godine vozi i Dušan Borković!

Mikicina sigurica je za sada izlazak na dve trke, a ostatak vojevanja će zavisiti isključivo od sakupljenog novca za preskupo takmičenje. Naš as bi trebalo da izađe na Spa Frankošam, Hungaroring, Ošrlsleben, kao in a još njednu trku koja bi po prvobitnoj ideji trebala da bude sastavni deo Gran pri vikeda u Monaku!

Za koga će voziti Mikica? E, pa za ASK Vesnić/GM rejsing. Automobil “RS 3 LMS”, odnosno čudo iz Ingolštata samo što nije stiglo u matičnu bazu u Gorjanima. Tamo će naš tim proučiti ćudi nove Audijeve zveri. Naravno da nije lako, ali u timu sa velikim iskustvom pokušavaju da već na prvoj trci Mikicino vozilo bude naoštreno baš kako treba! Traži se brzina na pravcu, ali i takozvana “pegla” u krivini. Užičani i Milanovčani su već odavno pokazali da mogu i umeju. Zato je sada red na još velikih dela. U CEZ seansama oni će i dalje u sprint trkama pratiti Rudija Pešovića, dok će se Vesnićtakmičiti u enduransu.

Zaključak nije potreban. Iz svega priloženog se vidi da se naš automobilizam bukvalno diže iz pepela. Jednostavno, sve je više takmičara i vozila kojima se na stazama propisno klanjaju strepeći od boja srpske trobojke.

Izvor:mozzartsport.com Piše: Miloš Milić/foto:printscrean

 

cest

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Prvi letovi sa Aerodroma „Morava“ od decembra, čeka se izbor avio-prevoznika

Oglasna Tabla

Olivera Jevtić se sprema za svoje šeste Olimpijske igre: Kad pogledam neke Amerikanke, još sam mlada

Oglasna Tabla

Zlatna Lidija Trmčić na turniru „Trofej Rakovice 2019“

Oglasna Tabla

Javna rasprava o programskim sadržajima Javne medijske ustanove RTS

Oglasna Tabla

Vremenska prognoza za 18. novembar (ponedeljak)

Oglasna Tabla

U Aleksincu je pre 30 godina stradao 91 rudar, tela su mesec dana izvlačena iz jame

Oglasna Tabla

Ambasador Egipta i guverner Asuana posetili Užice

Oglasna Tabla

Dobrić oštetio RAP za 6,86 miliona dinara

Oglasna Tabla

Fantastična štrudla sa makom i orasima: Savršen ukus koji se ne zaboravlja!

Oglasna Tabla