1.7 C
Uzice
фебруар 19, 2019
Užice Oglasna Tabla
FOTO RAZGLEDNICA VESTI IZ OKRUGA

EKIPA „KUMANOVKA“ PRAVI NAJBOLJI AJVAR NA ZLATIBORU

Ekipa „Kumanovka“ pobednik je kvalifikacionog takmičenja „Izađi mi na teglu“ održanog na Kraljevom trgu Zlatiboru. Pobednička ekipa plasirala se direktno u finale koje će se održati u subotu, 22. oktobra na istoj lokaciji.

unnamed

 „Mi se profesionalno bavimo proizvodnjom ajvara i zbog toga smo se odlucili da se prijavimo na takmicenje i probamo da osvojimo titulu za najbolji recept na Zlatiboru. Na sutrasnjem takmicenju boricemo se za titulu najboljeg ajvar majstora u Srbiji i nadamo se da ce nas recept uspeti da osvoji jedno od prva tri mesta u konkurenciji sampionskih ajvara iz svih delova Srbije -kaze kapiten pobedničke ekipe.

Recept za drugoplasirani ajvar imala je ekipa “Porodicni ajvar”, dok je treće mesto pripalo ekipi ”Vendome”.

”Danas smo odrzali poslednje kvalifikaciono takmicenje u trecoj sezoni karavana i uspesno proglasili poslednjeg u nizu ajvar majstora koji ce na sutrasnjem finalnom takmicenju predstavljati Zlatibor. Sutra nas ocekuje 20 takmicarskih ekipa iz svih krajeva Srbije. Pobednike ocekuju vredne nagrade, a najbolju ekipu prestizna titula najboljeg ajvar majstora u 2016. godini – kaže Ljiljana Vukotić, organizator manifestacije.

Pobednike je birao tročlani stručni žiri u sledećem sastavu: Gordana Sopalovic, tehnolog kompanije Zlatiborac, Milenka Arsenijevic, sef kuhinje Studentskog odmaralista Ratko Mitrovic, Rada Pantic, sef restorana Grand. Pobednici su osvojili mini elektrik štednjak iz linije MBS Milan Blagojević Smederevo, drugoplasirana ekipa osvojila je posuđe „Metalac“ Gornji Milanovac, dok je treća nagrada bila mali kućni aparat.

Karavan “Izađi mi na teglu” na Zlatiboru zavrsava svoju potragu za najboljim receptom za ajvar u Srbiji, a na svom putuu do velikog finala obišao je preko 20 gradova. Nadmetanje za najbolji ajvar u Srbiji se nastavlja!

output_meivxk

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Pronađeno beživotno telo Milutina Milenkovića iz Luka

Oglasna Tabla

Naučnik tvrdi: Odlazak na posao pre 10 ujutro je vid „moderne torture“

Oglasna Tabla

Cvetna večera

Oglasna Tabla