OGLASNA TABLA – INFO
FOTO RAZGLEDNICA ZLATIBORSKE VESTI

Dvorana na Zlatiboru uskoro spremna za turnir ABA 2 lige (VIDEO)

Dvorana „Turističko-rekreativnog centra Zlatibor“ od 9. do 25. novembra biće, uz užičku dvoranu „Veliki park“, domaćin turnira ABA 2 lige, tokom kojeg će se odigrati više od 40 ligaških utakmica.

Ovaj turnir biće svakako najveći sportski događaj koji se organizuje u zlatiborskoj hali od njenog otvaranja 2001. godine. U skladu s tim, TRC Zlatibor se uveliko sprema za sve što organizacija ovakvog događaja zahteva, pre svega po pitanju prilagođavanja dvorane.

–U fazi smo rekonstrukcije dvorane, podignuti su parket i podloga. Sve će biti po standardima ABA lige, uz promenu koševa i novi semafor. Uskoro krećemo s postavljanjem novog parketa. Posebno bih se zahvalio zaposlenima u TRC Zlatibor, kao i kolegama iz KJP Zlatibor i kolegama sa stadiona „Švajcarija“, koji su nam pomogli u radovima. Ovo je veliki događaj, koji prevazilazi okvire sporta. Slika sa Zlatibora otići će u svet, biće izveštavanje i uključenja sa različitih lokacija i svakako ovo treba da iskoristimo za dodatnu promociju naših kapaciteta- kaže direktor zlatiborske dvorane, Nikola Novaković.

Ekipe će od 8. novembra biti smeštene u „Hotelu Palisad“. U TRC Zlatibor će imati tri treninga dnevno u prepodnevnim terminima, dok će se deo treninga održavati u dvorani „Sportskog centra Čajetina“. Utakmice na Zlatiboru odigravaće se u terminima od 17 i 21 čas, dok je termin od 19 časova rezervisan za utakmice u Užicu. Na Zlatiboru će se ukupno odigrati 28 utakmica, a u Užicu 14.

Organizacija turnira ABA2 lige podrazumeva i prilagođavanje merama bezbednosti u cilju sprečavanja širenja KOVID-19 virusa. Prema trenutnim podacima, na turniru će na snazi biti mera zabrane prisustva publike na tribinama.

Izvor:zlatiborpress.rs/I. Janković

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Povratak starog giganta – „Budimka“ punim kapacitetom

Oglasna Tabla

Priprema za puštanje u rad zlatiborske gondole je u završnoj fazi

Oglasna Tabla

Predstavljanje novog modela za podršku poljoprivrednicima i proizvođačima hrane

Oglasna Tabla

Tiodorović: O najoštrijim merama razmišljati ako dnevno bude 1.500 zaraženih

Oglasna Tabla

Karatisti KK „Užice“ iz Kraljeva se vratili sa 6 medalja, bravo!

Oglasna Tabla

Magla na auto – putu „Miloš Veliki”

Oglasna Tabla

Jelena Božović nagrađena za reportažu „Zima i leto gospodnje”

Oglasna Tabla

Kazne za nepoštovanje mera od 5.000 do 150.000 dinara

Oglasna Tabla

Vremenska prognoza za ponedeljak – 26. oktobar

Oglasna Tabla