ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ

Двојица кумова запросили девојке током најлуђе ноћи, насред Краљевог трга снајке из Украјине и Сјенице рекле судбоносно „да“

Чајетина – На Краљевом тргу Нову Годину је дочекало преко 10.000 људи, а на овој планини ни шибица није имала где да падне.

Многи ће са овог дочека понети фантастичне утиске, али једном четверцу заувек ће променити живот. Двојица кумова из Чачка усред новогодишње еуфорије клекли су пред своје девојке и запросили их.

„Ово је најлепше вече у мом животу, све је судбина па тако и ово вечерас да кум и ја запросимо девојке на истом месту, у исто време, овде на Златибору. Треме је било мало, еуфорије много више. Једино што је важно је оно „да“ које смо чули и срећа са којом је започела ова нова година“, рекао је за РИНУ Никола Маринковић који је запросио своју девојку Марију из Сјенице.

Други кум, Милош Перовић и његова изабраница из Украјине показали су да љубав не познаје никакве препреке, географске границе и кризу у свету. Све побеђује, па ће овог лета Украјинка постати српска снајка.

„Све је судбина, а ова срећа је немерљива. Најбољи дочек Нове године икада. У њу смо ушли уз пуно љубви и осмеха, то бих пожелео свима у 2023“, рекао је Милош.

Иначе, Краљев трг а Златибору био је једна од највеселијих локација у Сбији. Посетиоци су уживали уз наступе Београдског синдиката, Данице Црногорчевић и трубачки оркестар Дејана Јевђића.

„Радује нас ова слика послата из центра Златибора. На нашој планини тренутно борави око 50.000 гостију и заиста смо задовољни. Желимо свима да им пожелимо срећне празнике и да уживају у свим лепотама и садржајима које Златибор нуди“, изјавио је Владимир Живановић директор ТО Златибор.

Извор: РИНА

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Они су око нас – препознај и номинуј своје хероје за 2024!

ОГЛАСНА ТАБЛА

Гондола од сутра у редовном режиму рада

ОГЛАСНА ТАБЛА

Нова епизода емисије „У загрљају Златибора“ – Црква брвнара у златиборском селу Јабланица (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Превентивни прегледи 21. априла у Дому здравља у Чајетини

ОГЛАСНА ТАБЛА

Сви локални избори истог дана – 2. јуна!

ОГЛАСНА ТАБЛА

33. седница Скупштине града Ужица

ОГЛАСНА ТАБЛА

Цена масти за три године скочила 160 одсто: Стручњаци откривају у чему је проблем

ОГЛАСНА ТАБЛА

Локална самоуправа гради нову кућу за Николу и Неду (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Смањени проблеми непрописног паркирања на Златибору захваљујући систему „Око соколово“ (видео)

ОГЛАСНА ТАБЛА