Огласна табла
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Двојица кумова запросили девојке током најлуђе ноћи, насред Краљевог трга снајке из Украјине и Сјенице рекле судбоносно „да“

Чајетина – На Краљевом тргу Нову Годину је дочекало преко 10.000 људи, а на овој планини ни шибица није имала где да падне.

Многи ће са овог дочека понети фантастичне утиске, али једном четверцу заувек ће променити живот. Двојица кумова из Чачка усред новогодишње еуфорије клекли су пред своје девојке и запросили их.

„Ово је најлепше вече у мом животу, све је судбина па тако и ово вечерас да кум и ја запросимо девојке на истом месту, у исто време, овде на Златибору. Треме је било мало, еуфорије много више. Једино што је важно је оно „да“ које смо чули и срећа са којом је започела ова нова година“, рекао је за РИНУ Никола Маринковић који је запросио своју девојку Марију из Сјенице.

Други кум, Милош Перовић и његова изабраница из Украјине показали су да љубав не познаје никакве препреке, географске границе и кризу у свету. Све побеђује, па ће овог лета Украјинка постати српска снајка.

„Све је судбина, а ова срећа је немерљива. Најбољи дочек Нове године икада. У њу смо ушли уз пуно љубви и осмеха, то бих пожелео свима у 2023“, рекао је Милош.

Иначе, Краљев трг а Златибору био је једна од највеселијих локација у Сбији. Посетиоци су уживали уз наступе Београдског синдиката, Данице Црногорчевић и трубачки оркестар Дејана Јевђића.

„Радује нас ова слика послата из центра Златибора. На нашој планини тренутно борави око 50.000 гостију и заиста смо задовољни. Желимо свима да им пожелимо срећне празнике и да уживају у свим лепотама и садржајима које Златибор нуди“, изјавио је Владимир Живановић директор ТО Златибор.

Извор: РИНА

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Данас су Часне вериге Светог апостола Петра

ОГЛАСНА ТАБЛА

Временска прогноза за недељу – 29. јануар

ОГЛАСНА ТАБЛА

Нова младост ужичке „Младости“

ОГЛАСНА ТАБЛА

Часови без мобилних телефона од 1.фебруара у Техничкој школи Радоје Љубичић

ОГЛАСНА ТАБЛА

Проверен начин за припрему џигерице (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Јачање подршке предузећима која запошљавају особе са инвалидитетом

ОГЛАСНА ТАБЛА

Танасковићева: Држава не дугује пољопривредницима, али ће им исплатити додатних 15 милијарди динара

ОГЛАСНА ТАБЛА

Лажно се престављао као тржишни инспектор

ОГЛАСНА ТАБЛА

Акустично крстарење четвртком: Trio Bypass

ОГЛАСНА ТАБЛА