28.8 C
Uzice
август 18, 2019
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

Duško Petrov najbolji sportista Užica u 2017.

U organizaciji Sportskog saveza Užice i Grada Užica, u Sali Narodnog pozorišta dodeljene su nagrade i priznanja najboljim sportskim klobovima i pojedinicima.

sportista uzica nagradjeni

Za sportistu Užica u 2017. Godini proglašen je Duško Petrović strelac SK Aleksa Dejović, a najbolji trener je Slobodan Bogosavljević iz odbojkaškog kluba Užica. Najuspešniji klub je atletski klub Mladost.

sportista uzica

Godina koja je na izmaku nekim  užičkim sportistima bila je manje uspešna, ali je sigurno mnogo više onih koji su dominirali na sportskim terenima širom zemlje ali i sveta. Laskavu titulu najboljeg sportiste Užica u 2017. godini pone je Duško Petrov reprezentativac Srbije. Duško je rođen u Kikindi gde i živi ali je srcem u Užicu i SK Aleksa Dejović.  U ovoj godini zabeležio je brojne rezultate, ali ćemo pomenuti samo neke. Ekipno je prvak Evrope i u disciplini vazdušni pištolj i malokalibarski pištolj.  U vazdušnom pištolju osvojio je drugo mesto u finalu KUP-a Srbije, treće mesot na Prvenstvu Srbije, i osvojio zlatnu medalju na Gran prix Novi Sad. U disciplini malokalibarski pištolj osvojio je drugo mesto u finalu KUP-a Srbije, prvo mesto na Gran prix Novi Sad, prvak Srbije uz držani rekord. Ove sezone takmiči se i u Bundesligi u Nemačkoj i od šest mečeva zabeležio je isto toliko pobeda.

Sportista uzica Matej Knezevic

Najbolji užički klub u 2017. godini je AK Mladost, dok je za najboljeg trenera proglašen Slobodan Bogosavljević iz odbojkaškog kluba Užice. Najbolji mladi sportista Užica pionirka je Milica Žunić iz AK Užice dok je najbolji pionir Matej Knežević koji je postigao izvanredne rezultate koje je postigao u sportskom penjanju.

Sportista uzica Miloz Zaric

U kategoriji najboljih kadetkinja proglašena je Jelena Todorović iz SK Aleksa Dejović,  dok je najbolja juniorka Tamara Mićević član AK Užice.  Za istaknute sportske rezultate postignute u atletici za osobe sa invaliditetom u zemlji i inostranstvu sportista Grada Užica proglašen je Miloš  Zarić, paraolimpijac član AK Pora.

Sportista uzica Nenad Milivojevic

Najbolji sportski radnije je Nenad Milivojević iz biciklističkog kluba Era, dok je za razvoj sporta i fizičke kulture u Užicu nagrađen Danijel Vukajlović, uredni portala Užice- OGLASNA TABLA.

Sportista uzica Danijel Vukajlovic

Za predagoško vaspitni rad i unapređenje praktičnog i teoretskog rada fizičkog vasipitanja učenika srednjih škola nagrađena je Svetlana Knežević, a za životno delo Svetislav Tijanić, novinar u penziji.

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Uz prelep ambijent pobeda Slobode na početku sezone

Oglasna Tabla

Četvrt veka institucionalne podrške Užica mladim umetnicima: Izložba „Oni koji dolaze“

Oglasna Tabla

Galerija Reflektor: Izložbe radova Nine Milivojević i Nikole Radosavljevića

Oglasna Tabla