OGLASNA TABLA
BAJINOBAŠTANSKE VESTI FOTO RAZGLEDNICA

Drinska regata od 14. do 18. jula

Najveća i najstarija manifestacija na reci Drini – Drinska regata planirana je, kao i svake godne, za treću sedmicu jula u Bajinoj Bašti. Prošle godine zbog epidemiološke situacije ova manifestacija se nije održala. Plan je da se ovogodišnja manifestacija održi od 14. do 18. jula, a da veliki spust Drinom bude u subotu, 17. jula 2021. godine.

Pripreme za manifestaciju su uveliko u toku, a u kom obliku će se Drinska regata održati najviše će zavisiti od propisanih epidemiloških mera od strane nadležnih državnih organa.

Prva Drinska regata je održana jula 1994. godine i od tada se svake treće sedmice u julu odvija ova manifestacija. Održava se u uspomenu na drevne drinske splavare i predstavlja spoj tradicije sa savremenim turističkim trendovima. Ovaj jedinstveni karneval na vodi uz veliki broj drugih raznovrsnih sadržaja predstavlja jednu od najvećih turističkih manifestacija u Srbiji i najveći događaj na vodi u ovom delu Evrope. Drinska regata pored velikog spusta rekom Drinom obuhvata i brojne prateće sadržaje koji svake godine u julu u Bajinu Baštu privuku preko 100 000 posetilaca.

Izvor: taradrina.com

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

“Nemojte me pipati, molim vas!” Učenika iz Užica seksualno zlostavljao taksista koji ga je vozio na maturski ispit. Policija odmah privela napasnika!

Oglasna Tabla

Od sutra stroga kontrola – svi uređaji policije otkrivaće pijane i drogirane vozače

Oglasna Tabla

Najbolje užičko-Najveći pećinski portal na Balkanu

Oglasna Tabla

Zašto nikako ne smete da stavljate krastavac i paradajz zajedno u salatu

Oglasna Tabla

Otkrila je Novaka, proglašena za jednog od najboljih trenera na svetu, a od svog radase nije obogatila: Ovo je priča o legendarnoj Jeleni Genčić (VIDEO)

Oglasna Tabla

Svetski dan velnesa obeležen na Zlatiboru (VIDEO)

Oglasna Tabla

Održano školsko takmičenje u ribolovu (VIDEO)

Oglasna Tabla

Biblioteka vas čeka

Oglasna Tabla

I jutros smo platili Titov dug: Legla nam je rata od 20 miliona evra

Oglasna Tabla