Огласна табла
СПОРТ ПЛУС - УЖИЦЕ УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Драма у Ужицу: Слобода оштећена, судије суспендоване због грешке (ВИДЕО)

Меч 13. кола Кошаркашке лиге Србије Слобода – Динамик је донео много узбуђења и победу Дорћолаца минималном разликом (72:71), али ће, пре свега, остати упамћен по великој грешци судија.

Кошаркашки клуб Слобода из Ужица уложио је жалбу на резултат одигране утакмице 13. кола Кошаркашке лиге Србије због врло сумњиве одлуке арбитара да пониште кош Алексе Илића за победу у последњем нападу.

Меч је решен резултатом 71:72 за Динамик, ако не узмемо у обзир кош Илића, који би донео тријумф Ужичанима. Уместо тога, арбитри Владимир Јевтовић и Драган Матић су отишли да погледају снимак и на опште незадовољство гледалаца – поништили га.
И не само то, досудили су два слободна бацања за поменутог кошаркаша, што је такође збунило присутне гледаоце. А Алекса је под утиском читаве ситуације промашио оба, па је победа, барем за сада, остала на страни Динамика.

Ипак, поставља се адекватно питање шта ће се десити. Већ током викенда финансијер клуба из Ужица, Саша Туровић истакао је да утакмица још није регистрована, а данашњим саопштењем на сајту КЛС то је и потврђено. Све остале утакмице су остале уписане осим оне одигране у „Великом парку“.

Преостаје да се види да ли ће КЛС направити прави преседан и признати кош Илића уз звук сирене, што би сигурно изазовало и незадовољство друге стране.

У сваком случају, Владимир Јевтовић и Драган Матић неће судити наредна три кола у такмичењу, због исподпросечне оцене, а наглашава се да одлука одмах ступа на снагу и да неће бити у темпу делегирања за наредно коло.

Контролор ове утакмице био је познати бивши судија Саша Маричић из Краљева.

Извор:Телеграф.рс

 

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

У ужичком породилишту рођенo шест беба

ОГЛАСНА ТАБЛА

57. Саветовање агронома и пољопривредника Србије на Златибору

ОГЛАСНА ТАБЛА

Хаварија у Коштици, нормализација водоснабдевања до 16 часова

ОГЛАСНА ТАБЛА

Представа “Свињски отац”

ОГЛАСНА ТАБЛА

Акустично крстарење четвртком: Trio Bypass

ОГЛАСНА ТАБЛА

У Стопића пећини уређена нова стаза дужине 60 метара ( видео)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Просечан рачун за гас биће већи за око 1.400 динара?

ОГЛАСНА ТАБЛА

Настојаћемо да поскупљење струје и гаса буде што мање

ОГЛАСНА ТАБЛА

Саопштење ССП -Ужице: Зашто је важно да Ужице има свој азил за псе!

ОГЛАСНА ТАБЛА