ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА СПОРТ ПЛУС - УЖИЦЕ УЖИЧКЕ ВЕСТИ

Драма у Ужицу: Слобода оштећена, судије суспендоване због грешке (ВИДЕО)

Меч 13. кола Кошаркашке лиге Србије Слобода – Динамик је донео много узбуђења и победу Дорћолаца минималном разликом (72:71), али ће, пре свега, остати упамћен по великој грешци судија.

Кошаркашки клуб Слобода из Ужица уложио је жалбу на резултат одигране утакмице 13. кола Кошаркашке лиге Србије због врло сумњиве одлуке арбитара да пониште кош Алексе Илића за победу у последњем нападу.

Меч је решен резултатом 71:72 за Динамик, ако не узмемо у обзир кош Илића, који би донео тријумф Ужичанима. Уместо тога, арбитри Владимир Јевтовић и Драган Матић су отишли да погледају снимак и на опште незадовољство гледалаца – поништили га.
И не само то, досудили су два слободна бацања за поменутог кошаркаша, што је такође збунило присутне гледаоце. А Алекса је под утиском читаве ситуације промашио оба, па је победа, барем за сада, остала на страни Динамика.

Ипак, поставља се адекватно питање шта ће се десити. Већ током викенда финансијер клуба из Ужица, Саша Туровић истакао је да утакмица још није регистрована, а данашњим саопштењем на сајту КЛС то је и потврђено. Све остале утакмице су остале уписане осим оне одигране у „Великом парку“.

Преостаје да се види да ли ће КЛС направити прави преседан и признати кош Илића уз звук сирене, што би сигурно изазовало и незадовољство друге стране.

У сваком случају, Владимир Јевтовић и Драган Матић неће судити наредна три кола у такмичењу, због исподпросечне оцене, а наглашава се да одлука одмах ступа на снагу и да неће бити у темпу делегирања за наредно коло.

Контролор ове утакмице био је познати бивши судија Саша Маричић из Краљева.

Извор:Телеграф.рс

 

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Огромне количине отпада опет стигле у Србију из Црне Горе, еколошка бомба само што не експлодира

ОГЛАСНА ТАБЛА

Угоститељске услуге у марту скупље за 9,7 одсто него пре годину дана

ОГЛАСНА ТАБЛА

Искористите сунчан и топао дан – од сутра пад температуре

ОГЛАСНА ТАБЛА

Да ли је инфлација заиста побеђена?

ОГЛАСНА ТАБЛА

Пчеларима прети лоша година?

ОГЛАСНА ТАБЛА

Четири особе повређене у тешкој саобраћајној незгоди у Ивањици

ОГЛАСНА ТАБЛА

Малинари траже минимално 350 динара за килограм

ОГЛАСНА ТАБЛА

Дефицит кадрова у грађевинарству, медицини, занатима

ОГЛАСНА ТАБЛА

Откупне цене млека у Србији међу највишима су у Европи

ОГЛАСНА ТАБЛА