Огласна табла
УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Драма у Ужицу: Пијан таксисти иза леђа украо возило, прошао кроз центар града, а онда слетео низ обалу и слупао се

Куда се млади Ужичанин данас поподне запутио украденим такси возилом – вероватно не ни сам, тек успео је да слупа аутомобил и довео себе у ситуацију да ће, вероватно, кривично одговарати.

У међувремену угрозио је свој и животе других учесника у саобраћају у центру Ужица и на златиборској магистрали.

Крађа са епилогом какав се не памти у овом граду одиграла се данас око 17 сати на такси стајалишту испод Трга партизана. Један таксиста је овде оставио упаљено возило са сва четири жмигавца и, како се прича, накратко отишао да нешто обави. У међувремену наишао је младић који је по свој прилици био под дејством алкохола.

Приметио је да је возило празно, сео у њега и кренуо њему познатим путем. Негудо касније таксиста се вратио и видео да му нема возила. Отишао је у полицијску станицу да пријави крађу, а ту га је нешто касније сачекала вест да је његов аутомобил оштећен у удесу.

Шта се догодило? Крадљивац је такси возилом прошао кроз центар Ужица, изашао на магистрални пут према Златибору где је после 100-200 метара скренуо у Златиборску улицу која води уз брдо Забучје.

Стрмом, али правом улицом дошао је до прве кривине, прилично оштре, и савио у десно, толико да више није успео да исконтролише аутомобил који је направио „круг“ и после неколико метара слетео низ обалу. Аутомобил се попречке зауставио испред кривине коју је претходно савладао и ударио у банкину поред улице.

На сву срећу, крадљивац је прошао без видних повреда, како кажу очевици, сам је изашао из слупаних кола, мада је „једва стајао на ногама“. Убрзо су у Златиборску улицу пристигли полиција и екипа Хитне помоћи после чега је младић одвезен санитетом.

Блиц

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Комбуха је право лековито чудо, еликсир младости и дуговечности

ОГЛАСНА ТАБЛА

Нови поласци на линији Турица- Севојно

ОГЛАСНА ТАБЛА

У ужичком породилишту рођенo шест беба

ОГЛАСНА ТАБЛА

57. Саветовање агронома и пољопривредника Србије на Златибору

ОГЛАСНА ТАБЛА

Хаварија у Коштици, нормализација водоснабдевања до 16 часова

ОГЛАСНА ТАБЛА

Представа “Свињски отац”

ОГЛАСНА ТАБЛА

Акустично крстарење четвртком: Trio Bypass

ОГЛАСНА ТАБЛА

У Стопића пећини уређена нова стаза дужине 60 метара ( видео)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Просечан рачун за гас биће већи за око 1.400 динара?

ОГЛАСНА ТАБЛА