ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА УЖИЧКЕ ВЕСТИ

Драма у центру Ужица: Златар једним потезом спречио разбојника да га опљачка

Ужице – Ужички златар Рајко Дабовић спречио је синоћ пљачку своје радње у најстрожем центру града тако што је наоружаног разбојника шчепао за руку и отео му пиштољ за који у том тренукту није знао да је пластике.

Нешто испред 19 сати у Дабовићеву златару у Улици Димитирја Туцовића ушао је мушкарац који није био маскиран и који је иза себе снажно залупио врата и извукао, испоставиће се, лажни пиштољ. Разбојник, држећи пљашљивац полуподигнут, власнику златаре који се налазио сам у радњи, повикао је: „Дај све то што имаш“.

Не да се Дабовић није уплашио него је кренуо право на пљачкаша. Изашао је иза пулта и кренуо право ка њему, зграбио га за руку и отео му оружје које је према речима златара изгледало као право. У том тренуку пљашкаш је некако успео да се отргне, окренуо се и побегао низ улицу, а Рајко је, схвативши да је пиштољ пластични рукама сломио „заплењено оружје“.

На лице места брзо је стигла полиција и започела увиђај и потрагу за пљачкашем. Незванично, мушкарац за којим се трага је који минут пре неуспеле пљачке у златари улазио у једну трговинску радњу у комшилику и наводно се нешто распитивао.

Извор-фото: Блиц/Владимир Лојаница

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Михољски сусрети села сутра у Злакуси

ОГЛАСНА ТАБЛА

„Music vibes“

ОГЛАСНА ТАБЛА

Књижевно вече посвећено словенској митологији

ОГЛАСНА ТАБЛА

Данас славимо Светог Јоакима и Ану

ОГЛАСНА ТАБЛА

Паклене врућине у петак у Србији

ОГЛАСНА ТАБЛА

За новчану помоћ државе пријављено 1.100.668 деце

ОГЛАСНА ТАБЛА

Народна банка Србије упозорава на лажне анкете банака

ОГЛАСНА ТАБЛА

Нова изложба у Рефлектору

ОГЛАСНА ТАБЛА

У фокусу Европске недеље мобилности и безбедност деце у саобраћају (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА