Драган Радивојевић из Севојна, власник је најлепшег приватног дворишта на територији града Ужица, а по одлуци Комисије за спровођење наградног Конкурса за избор најлепшег дворишта на територији Града Ужица за 2023. годину.

И ове године, Конкурс за избор најлепшег дворишта на територији Града Ужица, расписан је у три категорије, а стручна комисија образована решењем градоначелнице извршила је обилазак 17 пријављених и на основу утврђених критеријума извршила бодовање. Након оцењивања Комисија је донела одлуку о најепше уређеном приватном двориштугде је прво место и награда у износу од 10 хиљада динара припала Драгану Радивојевићу из Градске општине Севојно.

На другом месту је двориште Надежде Божанић које се налази у  МЗ Бела Земља, где је предвиђена награда од 8 хиљада динара.

Треће место и награда од 6 хиљада динара припашће Весни Ненадић, чије двориште се налази у насељу Забучје.

По одлуци Комисије најлепши балкон- тераса налази се у Улици Димитрија Туцовића и у власништву је Славе Крчевинац, која ће добити награду у износу од 9 хиљада динара.

Друго место у овој категорији и награда од 7 хиљада динара припала је Зорици Савић из Поточања.

Са 5 хиљада динара за треће место у категорији најлепши балкон – тераса награђен је Никола Шикања из Улице Росуље.

У  категорији најуређенији простор (двориште) вишепородичних стамбених објеката пристигла само једна пријава.

Додела награда одржаће се у другој половини августа у свечаној сали Градске куће, о чему ће добитници награда бити правовремено обавештени.

Град Ужице