16.2 C
Uzice
август 26, 2019
FOTO RAZGLEDNICA VESTI IZ OKRUGA

DOŠLI PO MLADU, SVAT RANJEN: Mladić pogođen iz sačme prilikom pucanja u jabuku

Petar T. (27) iz Užica ranjen je jutro na svadbi u selu Bioska pošto ga je u noge pogodio metak kojim je, po svadbenom „običaju“, trebalo da bude gađana jabuka.

Prema jednoj verziji ovog događaja, metak je ispaljen iz puške koju je u tim trenucima držao njegov drug i komšija Milisav S. (29), a prema drugoj Petar T. je sam sebe ranio.

Ranjeni mladić sa svadbarskom kolonom iz užičkog naselja Tatinac došao je u Biosku po mladu jednog njegovog druga, koji se ženio. Po ovdašnjoj „tradiciji“ da bi mladoženja ušao u mladinu kuću, neko od svatova mora da pogodi jabuku.

– Puška je bila u rukama Milisava S. koji je pucao dva puta i oba puta promašio. Kada je hteo da ispali treći patron, puška je zakočila. Oko njega se skupilo nekoliko prijatelja da bi videli šta se dešava, a u trenutku kada je neko preklopio pušku, ona je opalila – priča izvor „Blica“.

Međutim, još je nerazjašnjeno u čijim rukama je bila puška kada je iz nje ispaljen metak koji je pogodio Petra T. u nogu.

Ranjeni Užičanin je zadobio prostrelne rane u obe butine, zbrinut je na ortopedskom odeljenju Opšte bolnice i prema informacijama iz ove ustanove nije životno ugrožen.

Izvor:www.blic.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Hitna pomoć na 112: Jedan telefonski broj za celu Srbiju

Oglasna Tabla

Požar u Amazoniji se tiče svih nas

Oglasna Tabla

Srpski stvaraoci i Pulicerova nagrada

Oglasna Tabla