ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА УЖИЧКЕ ВЕСТИ

Додељена градска признања за 2022. годину

Чланови Градског већа донели су одлуку о добитницима овогодишњих награда и признања града Ужица. Градско веће прихватило је предлог Комисије за јавна признања и награде и одлучило да у 2022. години додели заслужним појединцима, удружењима, образовним установама и предузећима четири повеље града, шест плакета и осам награда града Ужица.

За заслуге и дела, којима су допринели укупном развоју Ужица, Повеље града ове године добили су примаријус др Мира Гаврић, Ватрогасно-спасилачка јединица Ужице, Одељење за ванредне ситуације МУП-а, COPPER-COM д.о.о. и професор др Владимир Поповић.

Ужичка гимназија, др Срећко Стопић, Слађана Момчиловић, др Љубица Диковић, Драга Петковић и Певачко друштво “Луновачка моба” добитници су Плакета које се додељују за резултате остварене у дужем временском периоду.

Награде града Ужица, за изузетне резултате у раду, добили су Јелена Марић, Лазар Костић, КУД “Наш завичај” Севојно, Маријана Селаковић, Удружење “ПРКОС” проактивна културно отворена сцена, Анђела Продановић, Радољуб Драгачевац и Трубачки оркестар Јовице Јовановића.

Град Ужице

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Туристичка понуда Златибора на 4. Међународном сајму туризма „Бања Лука 2024“

НОВА: Телеком Србија подигла цене, корисници немају право на жалбу

Деца преступници – жртве или насилници којима треба судити као одраслима

ОГЛАСНА ТАБЛА

Да ли је Србија спремна за месо из лабораторије

Временска прогноза за недељу – 3. март

Лепа Брена проџект

Малинари траже од хладњачара да до 5. марта саопште откупну цену малине

Златибор центар припрема спортских екипа

Мраз и даље прети воћу, род је под знаком питања – јака одбрана ипак постоји