ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ

Дочек Српске нове године на Краљевом тргу уз оркестар Бојана Суђића

Богат програм на позорници Краљевог трга на Златибору поводом новогодишњих празника ове зимске сезоне биће употпуњен атрактивним дочеком Српске нове године. Овде се 13. јануара са почетком у 21:30 часова, одржава концерт фестивалског оркестра “Виртуози” под диригентском палицом маестра Бојана Суђића, догађај за памћење какав приличи реномеу најпосећеније планине Србије.

Фестивалски оркестар “Виртуози” чине изабрани најврснији инструменталисти из наше земље који плене умећем и енергијом на сцени. Предводи их маестро Бојан Суђић, највеће диригентско име на овим просторима, чија каријера обилује наступима са бројним реномираним ансамблима из читавог света.

Подсећамо да је ова зима на Златибору, уз изузетне новогодишње програме, почела на најбољи начин. Око 100.000 туриста угостила је „златна планина“ током празничних дана, што је рекордна посећеност. Општина Чајетина и Туристичка организација Златибор приредиле су овде разноврсне садржаје за све генерације. Незаборавни новогодишњи концерти уз добро позната имена музичке сцене на отвореном простору Краљевог трга прошли су у добром расположењу великог броја окупљених, уз песму, забаву и ватромет, а на такав начин се наставља и прослава Српске нове године.

Добродошли на Златибор!

ТО Златибор/ Огласна табла

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Саопштење Градског одбора Српске напредне странке Ужице

ОГЛАСНА ТАБЛА

Саопштење у вези квалитета ваздуха на територији града Ужица за 18.05.2024.

Викенд дијета за брзо прочишћење организма: Ево шта треба да једете да бисте се стесали

Може ли стид да нас учини бољом особом

Временска прогноза за недељу, 19. мај 2024.

Најављен збор у недељу у Луновом Селу

Србија и ове године на првом месту у Европи по расту броја туриста

Подељене омладинске картице (видео)

Јавни час прве помоћи за основце