ОГЛАСНА ТАБЛА
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Дочек Српске нове године на Краљевом тргу и у Јабланици

Богат програм на Златибору поводом новогодишњих празника ове зимске сезоне биће употпуњен атрактивним дочеком Српске нове године на Краљевом тргу, као И традиционалним дочеком у селу Јабланица.

Општина Чајетина и Туристичка организација Златибор по традицији с посебном пажњом припремају обележавање новогодишњих празника на најпосећенијој планини Србије. Тако је за дочек Српске нове године, 13. јануара са почетком у 21:00 час, на позорници Краљевог трга, установљен концерт познатих музичких извођача: Бојана Маровића, Мирјане Алексић, као и трубачког оркестра Дејана Јевђића. Традиционални дочек православне Нове године одржава се испред цркве посвећене Покрову Пресвете Богородице у Јабланици са почетком у 18 часова. Гости који буду присуствовали овој манифестацији имаће прилику да дочекају православну Нову годину уз Божић Бату, пакетиће за најмлађе, богат културно-уметнички програм, звуке трубе, ватромет, топле напитке (ракију, кувано вино, чај), ловачки гулаш, кувани купус и друге златиборске специјалитете.

Златибор је још једном потврдио лидерску позицију у нашој земљи као најпосећенија дестинација за провод и одмор у току новогодишњих празника, а поред концерта на тргу И традиционалног дочека у селу Јабланица многи ресторани, хотели И остали угоститељски објекти приремили су музички програм којима гости могу употпунити боравак на Златибору током православне Нове године.

О свим догађајима на Златибору можете се информисати и на платформи Туристичке организације Златибор.ливе која се ажурира на дневном нивоу.

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Чаробно и живописно златиборско село Семегњево, оаза нетакнуте природе

ОГЛАСНА ТАБЛА

Граовци Романију и Далмацију заменили српском варошицом у којој остварују животне снове (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Одржана 44.седница СО Чајетина (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Позив младима да се пријаве на конкурс за упис у Средњу школу унутрашњих послова „Јаков Ненадовић” (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Насред пута засађен бели бор, возачи пролазе у чуду: Хит слика из села Заовине на Тари, домишљати мештани поставили необичну „декорацију“

ОГЛАСНА ТАБЛА

Више од 70 одсто грађана не испуњава критеријуме за пристојан живот

ОГЛАСНА ТАБЛА

Саопштење Зелено-левог фронта: Ера корупције у Ужицу

ОГЛАСНА ТАБЛА

Због бахатих појединаца све више дивљих депонија у Ивањици

ОГЛАСНА ТАБЛА

Отворен конкурс за бесповратна средства за набавку пластеника

ОГЛАСНА ТАБЛА