ОГЛАСНА ТАБЛА
НАЈАВЕ И ДОГАЂАЈИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Доба обнове #7


У Галерији Рефлектор у Крчагову, у суботу 1. јула са почетком у 19 часова биће отворена изложба “Доба обнове #7”. Изложба се одржава под покровитељством Града Ужица и у оквиру пројекта “Култура за демократију”, који је подржан од стране Владе Швајцарске, а спроводи га Хартефакт Фонд.

Од када је напуштен простор старе касарне обновљен и претворен у динамични културни центар за истраживање, продукцију и презентацију уметника млађе генерације , овај симболични назив постаје синоним за напоре и жељу уметника да остану у Ужицу и дају свој допринос културној понуди града. Доба обнове тако постаје традиционални пресек дешавања на локалној сцени, промоција најновијих остварења уменика али и аутора који се по први пут представљају суграђанима. Она је утолико значајнија ако се узме у обзир чињеница да је галерија Рефлектор успела да се наметне не само у локалним оквирима, не чак ни у границама Србије, већ да постане предмет интересовања угледних уметника, теоретичара и кустоса из региона, као једна од најзначајнијих галерија посвећена промоцији савремене уметничке продукције и стваралаштву младих уметника на територији Србије.

Изложба се може посетити на заказивање на е маил адресу galleryreflektor@gmail.com радним данима од 9 до 15 часова до 5. јула 2023. године.

Град Ужице

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Почело обележавање Дана града (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Србија се опрашта од косовских јунака, били су изузетни људи који нису могли да трпе зулум над својим народом

ОГЛАСНА ТАБЛА

Вакцине против грипа следеће недеље у домовима здравља

ОГЛАСНА ТАБЛА

Измене у саобраћају због најављених радова на путевима

ОГЛАСНА ТАБЛА

Додела Награде “Милутин Ускоковић”

ОГЛАСНА ТАБЛА

У ужичком породилишту рођено пет беба

ОГЛАСНА ТАБЛА

ПК Торник: Дан пешачења

ОГЛАСНА ТАБЛА

Данас претежно сунчано и топлије

ОГЛАСНА ТАБЛА

Пети пут узастопно одбојкашице Србије на олимпијским играма

ОГЛАСНА ТАБЛА