ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА НАЈАВЕ И ДОГАЂАЈИ УЖИЧКЕ ВЕСТИ

Доба обнове #7

 

У Галерији Рефлектор у Крчагову, у суботу 1. јула са почетком у 19 часова биће отворена изложба “Доба обнове #7”. Изложба се одржава под покровитељством Града Ужица и у оквиру пројекта “Култура за демократију”, који је подржан од стране Владе Швајцарске, а спроводи га Хартефакт Фонд.

 

Од када је напуштен простор старе касарне обновљен и претворен у динамични културни центар за истраживање, продукцију и презентацију уметника млађе генерације , овај симболични назив постаје синоним за напоре и жељу уметника да остану у Ужицу и дају свој допринос културној понуди града. Доба обнове тако постаје традиционални пресек дешавања на локалној сцени, промоција најновијих остварења уменика али и аутора који се по први пут представљају суграђанима. Она је утолико значајнија ако се узме у обзир чињеница да је галерија Рефлектор успела да се наметне не само у локалним оквирима, не чак ни у границама Србије, већ да постане предмет интересовања угледних уметника, теоретичара и кустоса из региона, као једна од најзначајнијих галерија посвећена промоцији савремене уметничке продукције и стваралаштву младих уметника на територији Србије.

Изложба се може посетити на заказивање на е маил адресу galleryreflektor@gmail.com радним данима од 9 до 15 часова до 5. јула 2023. године.

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Пети пут узастопно одбојкашице Србије на олимпијским играма

ОГЛАСНА ТАБЛА

Гориво поскупљује још шест динара, бићемо апсолутни рекордери

ОГЛАСНА ТАБЛА

Грађани више подизали кеш и стамбене кредите, мање потрошачке

ОГЛАСНА ТАБЛА

Пола запослених у Србији прима мање од 64.734 динара

ОГЛАСНА ТАБЛА

Фигура жене у гусларству: Стеванија једнака међу њима (ФОТО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Меморијално музичко-књижевно вече

ОГЛАСНА ТАБЛА

Традиционалном акцијом удружење “Јефимија” и град Ужице придружили се кампањи “Дај педалу раку” (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Југословенка у ГКЦ

ОГЛАСНА ТАБЛА

Обележена 82. годишњица ослобођења Ужица

ОГЛАСНА ТАБЛА