Огласна табла
СРБИЈА ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

До сада се 194.267 грађана пријавило за ваучере за одмор, остало још мало


 

До сада се 194.267 грађана пријавило за ваучере за одмор у Србији, од укупно 200.000 ваучера, изјавио је вд директора Пошта Србије Зоран Ђорђевић.

„Остало је још мало и ја очекујем да током овог викенда остатак ваучера буде подељен“, рекао је Ђорђевић новинарима у Главној пошти.

Ђорђевић је казао да се за ваучере пријавило више од 100.000 пензионера, 62.000 запослених, 23.000 незапослених и 5.300 студената.

За ваучере од 10.000 динара пријавило се 48.920 грађана, а Ђорђевић каже је највише заинтересованих за бање, док је Копаоник на петом месту по интересовању.

Подсетио је да је рок за коришћење ваучера продужен, али је казао и да очекује да ће сви бити подељени пре истека рока за који је раније био одређен.

Додао је да се показало да је иницијатива о додели ваучера за одмор у Србији корисна, те да ће она допринети да новац остане у нашој земљи, али и да се наши грађани боље упознају с њеним лепотама.

Тањуг

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Хиландарски резанци: Брзо посно јело, са посебним састојком, какво нисте пробали

ОГЛАСНА ТАБЛА

Одржан 9. Сајам образовања у Чајетини (видео)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Седиш 8 сати, плата до 350.000 динара: Посао у Србији за ове паре можеш да нађеш већ сутра, средња школа довољна и један је услов

ОГЛАСНА ТАБЛА

Хитна евакуација факултета у Чачку и Ужицу због дојаве о бомби

ОГЛАСНА ТАБЛА

У сусрет одрживој пољопривреди “Нојева барка” разговори

ОГЛАСНА ТАБЛА

Златибор сврстан у прву категорију туристичких места

ОГЛАСНА ТАБЛА

Синдикати упозорили: Одлазе нам лекари, увозићемо медицинске раднике из Бангладеша и Непала

ОГЛАСНА ТАБЛА

ССП Ужице: Подршка радницима ЈКП „Биоктош“

ОГЛАСНА ТАБЛА

Деда Виде је најстарији инфлуенсер у Србији, четири дана није јео ни спавао док није савладао све тајне виртуелног света

ОГЛАСНА ТАБЛА