OГЛАСНА ТАБЛА
УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

До решења проблема у сарадњи са грађанима, ускоро нове вибро траке и успоривачи брзине

Ужице – Крајем прошле године на неколико најфреквентнијих локација у граду постављена је нова, додатна саобраћајна сигнализација. Како је недавно и најављено у овој години за ту намену опредељена су и знатно виша средства, па ће чим временске прилике то дозволе у складу за захтевима грађана на још неколико локација бити постављени пешачки семафори, вибро траке и успоривачи брзине.

 

“Савет за саобраћај града Ужица разматра све приспеле предлоге, а у току је и тендер за извођача радова за постављање вертикалне и хоризонталне сигнализације. Наравно, најпре ће се радити на локацијама у близини школа, вртића и здравствених установа, а даље према плану у свим градским и приградским улицама. Упознати смо и са проблемом прилаза ОШ ” Стари Град”, па смо у договору са Полицијском управом Ужице донели одлуку да припадници Саобраћајне полиције од данас појачано дежурају у улици Лазара Мутапа. То је само привремено решење, јер чим временски услови дозволе на том потезу биће постављене вибро траке”, каже Слободан Шиљковић члан Градског већа за саобраћај уз напомену да родитељи и грађани могу рачунати на пуну сарадњу надлежних институција и увек им предочити где постоје проблеми.

Шиљковић подсећа да су недавно на потезу од Царине према Сарића Осоју и у Крчагову постављени електронски успоривачи брзине, док су вибро траке постављене код Медицинске школе, као и у веома фреквентној Улици Милоша Обреновића у Крчагову.

uzice.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Отворен реконструисани гранични прелаз Котроман између Србије и БиХ

Oglasna Tabla

Посне шпагете са туњевином које су готове за свега неколико минута!

Oglasna Tabla

Концерт Биље Крстић поводом Дана Општине Чајетина

Oglasna Tabla

Данас полагање мале матуре

Oglasna Tabla

Конзервирана чесма на Тргу Светог Саве

Oglasna Tabla

У ужичком породилишту рођене три бебе

Oglasna Tabla

ГСС у сменама мотри на овим српским планинама: За њих не постоји препрека када су људски животи у питању

Oglasna Tabla

Пред нама сунчан и топао дан, температура до 34 степена

Oglasna Tabla

Најмасовнија манифестација на води, Дринска регата заказана за јул: Очекује се преко 100.000 људи

Oglasna Tabla