ОГЛАСНА ТАБЛА
СРБИЈА ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

До новца одмах, без трошкова обраде кредитног захтева и са фиксном каматном стопом

У сусрет предстојећој сезони празника, АИК Банка је припремила изузетно атрактивну понуду кеш кредита са веома флексибилним условима и уз једноставну и брзу процедуру одобрења. Исплату ових позајмица не прате никакви трошкови обраде, док је каматна стопа фиксна током целог периода отплате.
Динарске кеш кредите АИК Банке карактерише фиксна каматна стопа и то већ од 9,95 одсто на годишњем нивоу, период отплате до 71 месеца, док максималан износ кредита износи до 3 милиона динара.
„Већ традиционално наша банка током сваке јесени припрема клијентима одличне услове за кредите, а све у жељи да им релизацију и остварење њихових планова учинимо што једноставнијим и повољнијим. Наши клијенти очекују да будемо ту за њих и омогућимо им правовремену подршку у свему што планирају и раде, јер су на то навикли. Актуелна понуда је управо дизајнирана у складу са таквом намером и сигурна сам да ће многи наши постојећи, али и нови клијенти у овој понуди препознати све њене предности и погодности, као и да ће захваљујући финансијској и стручној подршци наше банке успети да започну са остварењем својих личних и породичних планова“, истакао је Петар Грујић, директор Службе продаје физичким лицима у АИК Банци.
Кеш кредити и кредити за рефинансирање АИК Банке свим клијентима доносе једноставну процедуру и много мање документације, као и готовину коју могу да користе за различите намене, у складу са својим потребама. Ове позајмице АИК Банке могу се користити за набавку свега што је клијентима неопходно за кућу, за финансирање путовања, куповину технике или аутомобила, као и за рефинансирање обавеза према другим банкама. То значи да једним кредитом у АИК Банци клијенти могу истовремено да рефинансирају друга своја задужења, али и да себи обезбеде нова финансијска средства за све што им је у овом моменту потребно.

 

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Трећег дана мале матуре осмаци полажу тест из изборног предмета

Струја неће поскупети ове године, ЕПС креће у реформе

Момо Капор: Како се Српкиње свађају на мору

ОГЛАСНА ТАБЛА

Почиње пријављивање кандидата за пријемне испите на факултетима

Почео јубиларни 10. XCross на Златибору

ОГЛАСНА ТАБЛА

Температура данас до 39 степени, а биће још врелије

Почео са радом дечији базен на плажи, улаз бесплатан (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Други дан мале матуре осмаци полажу тест из математике

Почиње лето, обданица најдужа, а ноћ најкраћа