Огласна табла
УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

До 20. фебруара ужичким вртићима испоручен 31 пречишћивач ваздуха

Грађанска читаоница “Либерграф” обавештава јавност да је у оквиру акције прикупљања средстава за набавку пречишћивача ваздуха за Предшколску установу Ужице, у периоду од 12. јануара до 20. фебруара 2023.године, укупно прикупљено 664.400,00 динара и да је овој установи испоручен 31 пречишћивач ваздуха модела XIAOMI Air Purifier 4 EU.


Упућујемо неизмерну захвалност компанијама Textil д.о.о, Први партизан а.д., Бохор д.о.о, ПБС Логистицс д.о.о., Слацом о.д., Трго-агент д.о.о., Металинг Про д.о.о., Јуфка производ д.о.о., Летсгодев д.о.о., Унитраг д.о.о., Јединство металоградња а.д., Маркинг д.о.о., Арду Спорт д.о.о., Електротермија д.о.о. и Нова пекара, Пословном клубу западне Србије, као и Маји Недељковић, др. Маји Гулан, др. Небојши Лучићу, др. Дамјану Тошовићу и Дејану Петровићу јер су својим донацијама допринели да све јаслене групе, као и одређен број млађих група, у 11 ужичких вртића буду опремљени апаратима који ће обезбедити да наши најмалађи суграђани дишу чист ваздух барем у затвореном простору.

Либерграф ће и у будућности наставити да реализује овакве хуманитарне активности како би све јавне просторије у којима бораве деца, млади и труднице опремили адекватним апаратима за пречишћавање ваздуха и на тај начин допринели заштити здравља најугроженијих група становништва од прекомерног загађења ваздуха.

Либерграф/Огласна табла

 

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Летовања су поскупела, а ево где можете проћи јефтиније

ОГЛАСНА ТАБЛА

Држава даје 300.000 динара за почетак бизниса, а остало је још мало времена: Ко и како може да се пријави за субвенције

ОГЛАСНА ТАБЛА

Славица из Ужица је светска путница, до сада је обишла 43 земље

ОГЛАСНА ТАБЛА

Једна шака бадема дневно смањује ниво шећера у крви

ОГЛАСНА ТАБЛА

Обавештење – Голд гондола

ОГЛАСНА ТАБЛА

У ритму недеље са Невеном Буча (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Данас у Србији претежно сунчано, до 22 степена

ОГЛАСНА ТАБЛА

Програм ПРО представљен у Ужицу

ОГЛАСНА ТАБЛА

Први пут у Ужицу Фестивал хорскe музике

ОГЛАСНА ТАБЛА