ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА УЖИЧКЕ ВЕСТИ

До 20. фебруара ужичким вртићима испоручен 31 пречишћивач ваздуха

Грађанска читаоница “Либерграф” обавештава јавност да је у оквиру акције прикупљања средстава за набавку пречишћивача ваздуха за Предшколску установу Ужице, у периоду од 12. јануара до 20. фебруара 2023.године, укупно прикупљено 664.400,00 динара и да је овој установи испоручен 31 пречишћивач ваздуха модела XIAOMI Air Purifier 4 EU.


Упућујемо неизмерну захвалност компанијама Textil д.о.о, Први партизан а.д., Бохор д.о.о, ПБС Логистицс д.о.о., Слацом о.д., Трго-агент д.о.о., Металинг Про д.о.о., Јуфка производ д.о.о., Летсгодев д.о.о., Унитраг д.о.о., Јединство металоградња а.д., Маркинг д.о.о., Арду Спорт д.о.о., Електротермија д.о.о. и Нова пекара, Пословном клубу западне Србије, као и Маји Недељковић, др. Маји Гулан, др. Небојши Лучићу, др. Дамјану Тошовићу и Дејану Петровићу јер су својим донацијама допринели да све јаслене групе, као и одређен број млађих група, у 11 ужичких вртића буду опремљени апаратима који ће обезбедити да наши најмалађи суграђани дишу чист ваздух барем у затвореном простору.

Либерграф ће и у будућности наставити да реализује овакве хуманитарне активности како би све јавне просторије у којима бораве деца, млади и труднице опремили адекватним апаратима за пречишћавање ваздуха и на тај начин допринели заштити здравља најугроженијих група становништва од прекомерног загађења ваздуха.

Либерграф/Огласна табла

 

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Трећег дана мале матуре осмаци полажу тест из изборног предмета

Струја неће поскупети ове године, ЕПС креће у реформе

Момо Капор: Како се Српкиње свађају на мору

ОГЛАСНА ТАБЛА

Почиње пријављивање кандидата за пријемне испите на факултетима

Почео јубиларни 10. XCross на Златибору

ОГЛАСНА ТАБЛА

Температура данас до 39 степени, а биће још врелије

Почео са радом дечији базен на плажи, улаз бесплатан (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Други дан мале матуре осмаци полажу тест из математике

Почиње лето, обданица најдужа, а ноћ најкраћа