ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА СРБИЈА

Đak Sport kompanija sponzor Lige budućih šampiona

Kompanija Đak Sport i Liga Budućih Šampiona potpisali su danas ugovor o saradnji kojim regionalni lider sportske opreme postaje oficijalni partner Lige budućih šampiona.

Ispred firme Đak Sport, koja predstavlja jedan od najvećih regionalnih multibrend lanaca sportske opreme, ugovor je potpisao Ivan Šikić, direktor prodaje, a ispred Lige Budućih Šampiona, predsednik udruženja i direktor, Vladimir Perić.

Ivan Šikić je u ime kompanije Đak Sport izrazio zadovoljstvo zbog ove saradnje i istakao da je kompanija Đak pružila podršku „Ligi budućih šampiona“ jer prepoznaje važnost koju ova liga ima za stvaranje zdravih generacija i budućih šampiona:

“Jako smo srećni što smo u prilici da podržimo ovo takmičenje, jer smatramo da je veoma bitno za naše najmlađe da odrastaju u zdravoj atmosferi, da spoznaju prave sportske i ostale ljudske vrednosti, da poštuju fer igru, da putuju i da se druže”.

Šikić je još dodao da kompanija Đak Sport “ima dugogodišnju tradiciju u pružanju pomoći razvoju sporta i nastoji da svojim aktivnostima popularizuje sport i zdrave načine života, što je i jedan od strateških ciljeva kompanije Đak“.

„Veliko mi je zadovoljstvo što smo ugovor o naslovnom sponzorstvu potpisali sa kompanijom Đak Sport. Ova kompanija već godinama ima poseban senzibilitet za fudbal, ali i druge sportove i svojim sponzorskim aktivnostima značajno doprinosi razvijanju i unapređivanju razvoja sporta u Srbiji i regionu. Prepoznali smo zajednički interes i nadam se da ćemo ostvariti dugoročnu saradnju na realnim ekonomskim osnovama i na obostrano zadovoljstvo“, rekao je Direktor takmičenja, Vladimir Perić.

Kompanija Đak Sport i Liga budućih šampiona potpisali su sponzorski ugovor kojim će ova kompanija tokom ligaške sezone 2021/22 podržati aktivnosti ovog značajnog takmičenja za decu školskog uzrasta u Srbiji.

 

O kompaniji Đak Sport

Đak Sport je jedan od najvećih multibrand lanaca sportske opreme u Srbiji i regionu jugoistočne Evrope. Kompanija je nastala sa idejom da najpopularnijim sportskim brendovima, prepoznatljivom uslugom i stabilnim poslovanjem unese zdrav duh u porodicu, posao, zabavu, sport i rekreaciju. U radnjama kompanije Đak, se može naći raznovrsna ponuda najpoznatijih svetskih brendova obuće, odeće i sportske opreme, kao što su: Nike, Adidas, Puma, Reebok, Hummel, Converse, Puma, Kappa, IcePeak, Brugi, Copperminer, EastBound i mnogi drugi.

Više na sajtu: www.djaksport.com

oglasnatabla.info

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Пети пут узастопно одбојкашице Србије на олимпијским играма

ОГЛАСНА ТАБЛА

Гориво поскупљује још шест динара, бићемо апсолутни рекордери

ОГЛАСНА ТАБЛА

Грађани више подизали кеш и стамбене кредите, мање потрошачке

ОГЛАСНА ТАБЛА

Пола запослених у Србији прима мање од 64.734 динара

ОГЛАСНА ТАБЛА

Фигура жене у гусларству: Стеванија једнака међу њима (ФОТО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Меморијално музичко-књижевно вече

ОГЛАСНА ТАБЛА

Традиционалном акцијом удружење “Јефимија” и град Ужице придружили се кампањи “Дај педалу раку” (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Југословенка у ГКЦ

ОГЛАСНА ТАБЛА

Обележена 82. годишњица ослобођења Ужица

ОГЛАСНА ТАБЛА