ОГЛАСНА ТАБЛА
СРБИЈА ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Ђаци још сутра у школским клупама

Основци и средњошколци у Србији још сутра су у школским клупама, а већ од понедељка, 29. априла, почиње пролећни распуст који се завршава у понедељак, 6. маја 2024. године. На наставу се поново враћају 7. маја.

Спојено са викендима ђаци ће имати паузу од 10 дана.

Ученици у Војводини већ су били на пролећном распусту од 28. марта до 3. априла. Иначе, у Србији важе два школска календара. За школе на територији Војводине календар доноси Покрајински секретаријат за образовање, док за остатак Србије календар доноси Министарство просвете.

Настава за све осмаке на територији целе Србије завршава се 31. маја, односно у петак 14. јуна за ученике од првог до седмог разреда.

За ученике од првог до седмог разреда, летњи распуст почиње у понедељак, 17. јуна 2024. године, а завршава се у петак, 30. августа 2024. године.

За ученике осмог разреда летњи распуст почиње по завршетку завршног испита, који је заказан за 17, 18. и 19. јун, а завршава се у петак, 30. августа 2024. године.

Златибор прес

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Сваки плод је разлупан и на земљи, ово се не памти: Страшно невреме погодило Западну Србију, град величине ораха иништио малине у многим селима

Кафа скупља од 1. јула

Ухапшен Суботичанин због утаје пореза

Изложба Јелене Петровић Луковић и концерт Сање Марковић ансамбла

ССП Ужице: Ужичани на контаминираном терену препуштени сами себи

Несрећа у Ужицу! Девојка пала кроз прозор, хитно пребачена у болницу

Дом здравља Ужице интезивирао превентивне активности

Променљиво облачно и нестабилно, локално могућ град

Одређена прецизна траса аутопута до Црне Горе: Ево куда тачно пролази дионица преко Пештери