11.7 C
Uzice
октобар 16, 2019
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

ĐACI GENERACIJE SA ZLATIBORSKOG OKRUGA DOBILI NAGRADE (VIDEO)


Svečani prijem priređen za đake generacije osnovnih i srednjih škola Zlatiborskog okruga, priređen je juče u Gradskoj kući. Njih 60, 21 u srednjim i 39 u osnovnim školama, koji su se istakli rezultatima koje su ostvarili tokom dosadašnjeg školovanja, dobili su od Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i Politike ad, zbirku od 25 kovanica sa likovima srpskih državnika, naučnika i umetnika koji su ostavili trag u istoriji naše zemlje.

„Đaci generacije su ponos, pre svega, svojih porodica, škola i gradova iz kojih dolaze, a takođe i Zlatiborskog okruga i Školske uprave Užice“ – istakla je načelnica Školske uprave Užice Ljubinka Krvavac poželevši đacima generacije da budu dobri ljudi, vrhunski stručnjaci i da nastave da nižu dosadašnje uspehe.

Čestitke đacima generacije uputio je i Dimitrije Paunović, načelnik Zlatiborskog okruga, istakavši da će država, učiniti sve da školstvo bude bolje, ali i da svi zajedno mogu doprineti stvaranju boljeg ambijenta za nalaženje posla nakon završene škole.

„Bez obzira na to kakvo vam je okruženje i kako god izgledalo, nemojte nikada da odustanete i posustanete. Borite se da budete najbolji, jer vi tako najbolji, primer ste vašim drugovima i svima onima koji vas prate“ – poručio je Paunović.

Izvor:www.uzice.rs

 

 

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Đaci pošumljavaju požarišta

Oglasna Tabla

Počela vakcinacija protiv gripa u svim domovima zdravlja

Oglasna Tabla

Vlada Srbije:Komercijalni letovi na Ponikvama od naredne godine

Oglasna Tabla

Užička gimnazija obeležila 180 godina postojanja

Oglasna Tabla

Šampion, u svom maniru: pobeda i trka za najboljeg u državi

Oglasna Tabla

Žetva medalja plivača „Sloboda“ iz Užica

Oglasna Tabla

15. oktobar – Međunarodni dan seoskih žena

Oglasna Tabla

5. revija predstava za decu Oktobarske čarolije – „Zlatokosa“

Oglasna Tabla

Uživajte u miholjskom letu: Danas sunčano i toplo, temperatura do 29 stepeni

Oglasna Tabla