17.5 C
Uzice
август 22, 2019
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

ĐACI GENERACIJE SA ZLATIBORSKOG OKRUGA DOBILI NAGRADE (VIDEO)


Svečani prijem priređen za đake generacije osnovnih i srednjih škola Zlatiborskog okruga, priređen je juče u Gradskoj kući. Njih 60, 21 u srednjim i 39 u osnovnim školama, koji su se istakli rezultatima koje su ostvarili tokom dosadašnjeg školovanja, dobili su od Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i Politike ad, zbirku od 25 kovanica sa likovima srpskih državnika, naučnika i umetnika koji su ostavili trag u istoriji naše zemlje.

„Đaci generacije su ponos, pre svega, svojih porodica, škola i gradova iz kojih dolaze, a takođe i Zlatiborskog okruga i Školske uprave Užice“ – istakla je načelnica Školske uprave Užice Ljubinka Krvavac poželevši đacima generacije da budu dobri ljudi, vrhunski stručnjaci i da nastave da nižu dosadašnje uspehe.

Čestitke đacima generacije uputio je i Dimitrije Paunović, načelnik Zlatiborskog okruga, istakavši da će država, učiniti sve da školstvo bude bolje, ali i da svi zajedno mogu doprineti stvaranju boljeg ambijenta za nalaženje posla nakon završene škole.

„Bez obzira na to kakvo vam je okruženje i kako god izgledalo, nemojte nikada da odustanete i posustanete. Borite se da budete najbolji, jer vi tako najbolji, primer ste vašim drugovima i svima onima koji vas prate“ – poručio je Paunović.

Izvor:www.uzice.rs

 

 

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Rekonstrukcija zgrade železničke stanice u Užicu

Oglasna Tabla

Danas na Žestivalu Dečija olimpijada i predstava za decu „Zeka lepotan“

Oglasna Tabla

Hit zimnica za prave gurmane: Cepkanu papriku pravićete svake godine

Oglasna Tabla