ОГЛАСНА ТАБЛА
Uncategorized

Директорка Предшколске установе Ужице обишла радове на објекту новог вртића у Карану

У оквиру пројекта „Успостављање услова за квалитетно и приступачно образовање у руралном подручју села Каран“ по планирај динамици одвијају се радови на адаптацији и доградњи простора за први сеоски вртић. Овде ће од 1. септембра боравити 55 малишана а заинтересовани родитељи се могу пријавити преко портала еУправа до 20. маја текуће године.

Обилазећи радове, директорка Предшколске установе Ужице Веселинка Јовановић истакла је да су завршени грађевински радови и реконструкција крова, као и да су у току радови на унутрашњим и спољним инсталацијама.

„Пројекат који финансира Европска унија у Републици Србији реализује канцеларија УН за пројектне услуге „УНОПС“ вредан је 430 хиљада долара од чега је учешће донатора 200.000, а град је из буџета обезбедио 230.000 долара.“ Овим средствима ради се адаптација и доградња, а планирана је и опрема као и партерно уређење простора. Очекујемо почетак рада овог објекта 1. септембра текуће године и овом приликом позивам родитеље који су заинтересовани да упишу децу у овај објекат да до то учине до 20. маја преко портала еУправа, али и да уколико желе да добију детаљније информације дођу у нашу управну зграду односно вртић Полетарац”.

Када буде завршен овај објекат понудиће малишанима једнаке, па чак и боље услове за боравак у односу на вртиће у граду. Поред пријатног и модерно опремљеног унутрашњег амбијента деца ће имати обезбеђену исхрану, двориште са мобилијаром као и све остале садржаје који су доступни малишанима у граду.

 

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Државно финале на Златибору

Резултати локалних избора и расподела мандата у Ужицу

Да ли је добро да спавамо поподне? Ево шта кажу истраживања

ОГЛАСНА ТАБЛА

Концерт бенда E-Play

ОГЛАСНА ТАБЛА

Необична зимница која се лако прави: Салата са шампињонима и киселим поврћем има одличан укус, а припрема је баш брза (РЕЦЕПТ)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Мушкарац се разнео бомбом на Железничкој станици у Чачку

ОГЛАСНА ТАБЛА

У 32. години угинуо најстарији пас на свету

ОГЛАСНА ТАБЛА

У препуној башти ГКЦ-а одржано „Боемско вече“ у склопу Жестивала (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Стари град у Ужицу засијао пуним сјајем, други дан „Жестивала“(ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА