Огласна табла
Uncategorized

Директорка Предшколске установе Ужице обишла радове на објекту новог вртића у Карану

У оквиру пројекта „Успостављање услова за квалитетно и приступачно образовање у руралном подручју села Каран“ по планирај динамици одвијају се радови на адаптацији и доградњи простора за први сеоски вртић. Овде ће од 1. септембра боравити 55 малишана а заинтересовани родитељи се могу пријавити преко портала еУправа до 20. маја текуће године.

Обилазећи радове, директорка Предшколске установе Ужице Веселинка Јовановић истакла је да су завршени грађевински радови и реконструкција крова, као и да су у току радови на унутрашњим и спољним инсталацијама.

„Пројекат који финансира Европска унија у Републици Србији реализује канцеларија УН за пројектне услуге „УНОПС“ вредан је 430 хиљада долара од чега је учешће донатора 200.000, а град је из буџета обезбедио 230.000 долара.“ Овим средствима ради се адаптација и доградња, а планирана је и опрема као и партерно уређење простора. Очекујемо почетак рада овог објекта 1. септембра текуће године и овом приликом позивам родитеље који су заинтересовани да упишу децу у овај објекат да до то учине до 20. маја преко портала еУправа, али и да уколико желе да добију детаљније информације дођу у нашу управну зграду односно вртић Полетарац”.

Када буде завршен овај објекат понудиће малишанима једнаке, па чак и боље услове за боравак у односу на вртиће у граду. Поред пријатног и модерно опремљеног унутрашњег амбијента деца ће имати обезбеђену исхрану, двориште са мобилијаром као и све остале садржаје који су доступни малишанима у граду.

 

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Милош поштењачина! Пронашао новчаник са преко 200.000 динара, документима, картицама и вратио власнику!

ОГЛАСНА ТАБЛА

Јавни час посвећен Рујанском четворојеванђељу, првој књизи наштампаној у Србији (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Мраз, киша и снег: Стиже ново наоблачење

ОГЛАСНА ТАБЛА

Важно обавештење МУП-а за све који нису регистровали возила

ОГЛАСНА ТАБЛА

ЛЕД Билборди Ужице – Понуда за оглашавање

ОГЛАСНА ТАБЛА

Едукација младих возача и учесника у саобраћају (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Које ПЕЧУРКЕ су најздравије? Оне су БОГАТ извор влакана и протеина, а могу бити корисне у превенцији когнитивних БОЛЕСТИ

ОГЛАСНА ТАБЛА

Четворица настрадалих младића из Ужица никад неће бити заборављени: Осликава се мурал за Владимира, Уроша, Стефана и Николу и то на деоници на којој су изгубили животе (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Петар Божовић сјајан на првенству Балкана за ветеране

ОГЛАСНА ТАБЛА