ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ

„Dino veseli raspust“ – mnoštvo manifestacija posvećenih deci (VIDEO)

Dino park je i ove godine obezbedio veoma bogat sadržaj tokom zimskog raspusta za naše mališane. Veliki broj roditelja sa svojom decom posećuje park i uživa u „Dino veselom raspustu“ koristeći priliku da razvija avanturistički i takmičarski duh svojih najdražih.

„Dino veseli raspust“ počeo je istovremeno kada i zimski raspust. Za svih sedamnaest dana napravljeno je svakodnevnih sedamnaest animacija među kojima su se našli razni kvizovi, društvene igre koje se održavaju u novom objektu Dino parka pa sve do raznih aktivnosti koje se dešavaju napolju. Obezbeđeni su i prigodni pokloni za svaki dan a takmičarski duh koje ove manifestacije bude kod dece je jasan pokazatelj uspešnog rada parka.

„Veliki je odziv i moram da se pohvalim da deca zaista žele da učestvuju a ono što nam je posebno drago jeste veliko interesovanje baš za te manifestacije kada se evo, kao i danas oko podneva očekuje najveći broj posetilaca. Sedamnaest dana aktivnog programa za decu uzrasta od 5 do 16 godina“, rekla je Slavica Marić-menadžer Dino parka.

U narednom periodu obožavaoce Dino parka očekuju i novi sadržaji. Ponuda koju za sada imaju biće obogaćena novim bioskopom kao i mnoštvom avanturističkih sadržaja tako da će kraj zime u ovom objektu biti dočekan sa još bogatijom ponudom koja će nastaviti da mami poglede prolaznika. Za sada je veliko interesovanje za zip lajnom i avantura parkom.

„Ono što je ove godine jako interesantno i mogu slobodno reći tokom prošle godine ne toliko, jeste poseta „mini bebi zoološkom vrtu“. Od ove godine smo dozvolili posetiocima hranjenje životinja sa našim kolegama tako da deca najviše vremena tu provedu. Trenutno se uređuje i novi blok oko štala pa će od proleća tu biti nova pešačka i šetačka zona sa mnoštvom životinja. Stižu nam i beli lipicaneri i nadamo se da će taj blok i dalje privlačiti pažnju“, dodaje Slavica Marić.

Aktivnosti parka tokom januara i februara, doprinele su uspešnoj promociji pa turisti i pre nego što stignu na Zlatibor zovu i raspituju se o programu u narednim danima. Idućeg meseca biće zvanično otvoren novi objekat u kome će se nalaziti amfiteatar i dečji Dino kafe a sve u cilju interesantnije ponude i privlačenja sve većeg broja posetilaca.

Izvor:zlatiborpress.rs/Danka Milovanović

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Србији недостаје ових 20.000 радника: Плате веће од оних које примају професори и лекари, а не треба факултет

Градоначелница на Другој националној конференцији „Србија – наша породица“

До сада 583 мајке уз подршку државе обезбедиле дом својим породицама

Данас се обележава Дан борбе против гојазности

Меморијално поетско вече

Успешан викенд за каратисте КК „Ужице“

У среду без воде потрошачи који се снабдевају са Живковића врела

Тијана се из Београда вратила у село и обновила чукундедину воденицу

Стижу нова правила о возачким дозволама