ОГЛАСНА ТАБЛА
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Дино турнеја у градовима суседних држава (видео)

Као што је најављено и у претходном периоду, Дино парк ће ове године бити богатији за још много пројеката како у самом парку тако и ван његових граница. Сви новитети биће представљени у региону, у току Дино турнеје која је названа „Дино царство са Златибора“.

Пре месец дана у Дино парк на Златибору пристигли су чувени диносауруси и други експонати из Кине и формиран је Дино град. Овом својеврсном музејском поставком Дино парк ће се представити и у градовима суседних држава. Први од њих је Херцег Нови у који ће стићи 23. априла и где ће гостовати две недеље. 

„Интересантно је да сваки град очекује нешто другачије и ново, Херцег Нови је први град. Оно што бих хтела да нагласим јесте да ће бити 12 експоната диносауруса а биће и много атракција где ће посетиоци и мештани Херцег Новог моћи да се сликају. Колеге ће радити радионице у јутарњим и вечерњим сатима са најмлађима. То значи да ова поставка није само поставка диносауруса где ће гости Херцег Новог моћи да се информишу о диносаурусима већ ће се радити забавно едукативне радионице. Имаћемо избор за мистера и мисицу Херцег Новог, најоригиналнију маску а тема је планина и море. Оно на шта смо посебно поносни јесте едукативни квиз у коме ће деца показати колико познају Херцег Нови и Златибор“, каже Славица Марић, менаџер Дино парка Златибор. 

У парку Боке у Херцег Новом, свакодневно ће бити одржане бесплатне радионице и анимације за децу. Циљ овог занимљивог дешавања јесте боље упознавање са туристичким атракцијама и понудом Златибора.

Златибор прес

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Предавање посвећено Животи Вранићу

12 НАПИТАКА НАЈБОЉЕ САГОРЕВА КАЛОРИЈЕ: Дају осећај ситости и помажу вам да се смањите за 3 броја

Паприкаш од меса за данашњи ручак: Уживаћете у укусу (ВИДЕО)

Да ли ће онај ко насрне на наставника ићи у затвор и шта значи измена Кривичног законика

Бацамо годишње на стотине тона вуне, а носимо синтетику – зна ли Србија где јој је рабош?

У поноћ почиње изборна тишина

Креће туристички возић, са радом почиње и СтаПарк

Уз средства из буџета снажна подршка државе за путну инфраструктуру

Град Ужице за матуранте, велика журка у Градском културном центру (ВИДЕО)