ОГЛАСНА ТАБЛА
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

„Дино парк Златибор“ спреман за летњу сезону (видео)

Дино парк у претходних шест година од како је почео са радом, освојио је симпатије многих посетилаца Златибора свих старосних доби. А јасан показатељ тога јесте да је овај забавни парк до сада посетило преко  милион посетилаца.


У сусрет овој летњој сезони, Дино парк припремио је много занимљивих догађаја , активности и даривања. У суботу је заказао отварање летње сезоне у Парку, као и отварање летњег „Дино бара“, који осим богате угоститељске понуде, посетиоцима нуди и летњу позорницу, као и свакодневне анимације. 

„У сусрет овом лету Парк је припремио много изненађења. Наши посетиоци куповином једне породичне улазнице, добијају пет гратис садржаја: Дино село, дечији зип лајн, велика летња играоница на отвореном, вожња троциклом, као и обилазак мини и беби зооврта, овога пута на две локације јер смо богатији за још 15 животиња“, каже Славица Марић, ПР „Дино парк“ Златибор.

И овог лета малишане очекује низ манифестација као што су: избор за мис и мистера,макскембал, нај-таленат, нај-свезналица , али и пет нових  садржаја .  

„Поред нове ергеле коња, на ерасполагању су и кућице у којима ће се спроводити бројне радионице, затим новитет је и вожња мањих и већих квадова, као и нови објекат „Сувенирница“, где ће посетиоци моћи да купе сувенире који нису везани само за Дино парк, него и за сам Златибор, велики избор књига, и летња велика игаоница на отвореном на три нивоа, која је једина на нашим просторима“. 

Захвалницу „Зоран Тмушић“, названу по новинару и хуманисти који је многима за живота неуморно помагао, а коју Општина Чајетина додељује за посебно исказану хуманост и људскост, ове године је добио „Дино парк“ Златибор.

„Од свих награда и признања које је Парк добио,а има их стотинак, ово признање нам итекако значи јер је од наше локалне самоуправе у којој ми функционишемо и радимо. Јако нам значи и захваљујемо се што људи препознају наш циљ“.

Посетиоцима је на рапослагању и инфо пулт , како би могли да се информишу о свим догађајима у току месеца, о акцијама и промоција,и другим недоумицама. Радно време Дино парка је од 10 до 20 часова. 

Извор/видео: Златибор прес

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

У Србији пре подне киша, после подне разведравање

ОГЛАСНА ТАБЛА

Гром до темеља спалио још једну кућу у Ивањици

ОГЛАСНА ТАБЛА

Филм „Златибор планина богова“ представљен златиборској публици (видео)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Председници општина Пожега и Прибој поднели оставке

ОГЛАСНА ТАБЛА

На Златибору почело Балканско првенство у планинарској оријентацији

ОГЛАСНА ТАБЛА

Нови састанак синдиката и представника Владе заказан за 5. октобар

ОГЛАСНА ТАБЛА

Велики успех ужичких школских библиотекарки

ОГЛАСНА ТАБЛА

Врхунско ЈЕЛО са кромпиром и кобасицама: Предлог за савршен ручак (РЕЦЕПТ/ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Временска прогноза за суботу – 30. септембар

ОГЛАСНА ТАБЛА