2.6 C
Uzice
27 јануара, 2020
Užice Oglasna Tabla
FOTO RAZGLEDNICA ZLATIBORSKE VESTI

Dino park obradovao paketićima korisnike Dnevnog boravka „Zračak“ (VIDEO)

Praznična atmosfera u Dnevnom boravku „Zračak“ ne jenjava. Decu su danas novogodišnjim poklonima obradovali predstavnici Dino parka Zlatibor, kojima su korisnici usluga „Zračka“ na sebi svojstven način, za uzvrat priredili nezaboravne trenutke prepune ljubavi, zahvalnosti i pažnje.

U sklopu novogodišnjih i božićnih praznika predstavnici Dino parka Zlatibor prikupili su izvesna novčana sredstva koja su utrošili na kupovinu poklona. Posetili su dečje odeljenje bolnice u Užicu, sva odeljenja Tiršove kao i Dom „Jusa“ za decu bez roditeljskog staranja i zahvaljujući saradnji sa profesorkom Jagodom Jeremić, danas su obradovali paketićima i decu Dnevnog boravka „Zračak“.

„Moram da kažem svoje impresije, koliko je sve ovde toplo i puno ljubavi. Na dan kada proslavljamo pravoslavnu Novu godinu a prema našim skromnim mogućnostima odlučili smo da obradujemo ovu decu i ono što mi je posebno drago je to što će ova deca biti naši gosti u aprilu. Tom prilikom park će darovati jednodnevni izlet sa ručkom u Dinovom restoranu. S obzirom na broj dece od preko 100.000 koji je obišao park, mi smo dužni da ugostimo i onu koja ne mogu da dođu da li iz materijalnih razloga ili trenutno zdravstvenih“, kaže Slavica Marić iz Dino parka.

Da je ovaj gest bio zaista pravi pogodak dokaz su srećna lica korisnika Zračka. Deca zadovoljna pažnjom svojih sugrađana uzvratili su na isti način udelivši predstavnicima parka skroman poklon izrađen sa puno ljubavi i mašte.

„Nama veoma znači ova poseta jer mi sa Dino parkom sarađujemo već duži niz godina, redovni smo gosti kod njih, lepo nam je i uživamo. Naši gosti se veoma raduju i gostima i poklonima kao i sva deca kao i svi mi, tako da za njih ovo predstavlja jednu veliku radost“, rekla je Marina Kutlešić – koordinator Dnevnog boravka „Zračak“.

Iz Dino parka kažu da su itekako zahvalni jer je velika sreća imati mogućnost darovanja tokom praznika. Najbolje njihove nagrade za prethodnu godinu bile su pregršt toplih osmeha i predivne čestitke i zahvalnice a u narednom periodu želja im je nastavak rada istim tempom.

Izvor: zlatiborpress.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Užičani se rastali sa jednim od svojih najboljih košarkaša-Dušanom Kutlešićem

Oglasna Tabla

Jačanje imuniteta kod odraslih: učinite organizam otpornim u samo 8 koraka

Oglasna Tabla

Duplirana sredstva za mere smanjenja zagađenosti vazduha u Užicu

Oglasna Tabla

Srpsko-Rusko veče

Oglasna Tabla

Promocija knjige „Znameniti profesori Užica“ u čajetinskoj biblioteci

Oglasna Tabla

U Užicu formiran Gradski odbor Pokreta obnove Kraljevine Srbije (POKS)

Oglasna Tabla

Napravite domaću nutelu sa samo 3 sastojka (VIDEO)

Oglasna Tabla

Danas sunčani intervali, uveče kiša, sneg na planinama

Oglasna Tabla

Tri pehara za mlade košarkaše Šampiona u Beogradu (FOTO)

Oglasna Tabla