11 C
Uzice
октобар 20, 2019
FOTO RAZGLEDNICA ZLATIBORSKE VESTI

Digitalna transformacija tema Webiza na Zlatiboru: Korak koji vaša kompanija ne sme da izbegne!

Nastavljamo sa tematskim Webiz edukacijama, pa na Zlatiboru pričamo o DIGITALNOJ TRANSFORMACIJI, procesu koji nijedna delatnost ne može da izbegne ukoliko želi da se takmiči na sve konkurentnijem tržištu. Mnogi su zahvaljujući tehnologiji već unapredili svoje poslovanje, dok one kojima transformacija tek predstoji najčešće muče pitanja KAKO i GDE početi. Na narednom Webizu zajedno tragamo za ključnim odgovorima!
 
Od 8. do 10. juna hotel Palisad na Zlatiboru biće učionica s pogledom na izazove i nove mogućnosti koje donosi digitalizacija poslovanja. Učesnici Webiz edukacije imaće 360° uvid u ključne aspekte ovog procesa, a među učesnicima se očekuju menadžeri i vlasnici malih i srednjih preduzeća čije su poslovne jedinice ili čitava firma već u procesu digitalne transformacije, oni koji tek ulaze u to i oni koji se pripremaju za ovaj korak.

Dan I – 4 keynote predavača – saznaćete kada je pravo vreme za transformaciju, u kom segmentu, na koji način i kako da svoju viziju pretvorite u strateške ciljeve.

Dan II – 3 modula, 1 panel, 2 radionice – renomirani stručnjaci naučićete vas koje korake bi trebalo i kojim redosledom preduzimati tokom digitalizacije poslovanja.

Dan III – case study show – 8 inovativnih rešenja gde su u tradicionalnim industrijama i zanatima primenjena inovativna i visokotehnološka rešenja, odnosno kako su se digitalizovali tradicionalni biznisi.

Novina ovog Webiza je da će posetioci dobiti i brošuru sa kontaktima svih učesnika edukacije na Zlatiboru, koja s obzirom na profil publike koju očekujemo, ima naročitu poslovnu vrednost.
 
Na sajtu Webiz.me možete se informisati o ceni kotizacije, ali i posebnim pogodnostima za ekipno prijavljivanje učesnika iz iste firme.
 
Vidimo se od 8. do 10. juna na Zlatiboru!
 
Webiz tim

Izvor: zlatibor.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Novi Tesla: Mladi naučnik dobio 107 nagrada i priznanja, među njima i zlatna medalja na Olimpijadi iz oblasti zaštite životne sredine

Oglasna Tabla

Blagoja napala mečka kod Ivanjice, a onda mu je KRAVA spasila život na neverovatan način! (VIDEO)

Oglasna Tabla

Sedam medalja za karatiste Užica

Oglasna Tabla

Medicinskim sestrama najviše: Evo kolike će biti plate u javnom sektoru posle povećanja

Oglasna Tabla

Ljubivoje Ršumović: U selu se rađaju ljudi, a u gradovima – kućni ljubimci

Oglasna Tabla

Negovanje zbratimljenih škola iz Slovenije i Čajetine (VIDEO)

Oglasna Tabla

Svetski dan jabuke: U Srbiji svaka peta „Ajdared“

Oglasna Tabla

Derbi u Užicu opravadao očekivanja pred 1500 gledalaca (VIDEO)

Oglasna Tabla

Данас је Срђевдан

Oglasna Tabla