Užice Oglasna Tabla
FOTO RAZGLEDNICA ZLATIBORSKE VESTI

Digitalna transformacija tema Webiza na Zlatiboru: Korak koji vaša kompanija ne sme da izbegne!

Nastavljamo sa tematskim Webiz edukacijama, pa na Zlatiboru pričamo o DIGITALNOJ TRANSFORMACIJI, procesu koji nijedna delatnost ne može da izbegne ukoliko želi da se takmiči na sve konkurentnijem tržištu. Mnogi su zahvaljujući tehnologiji već unapredili svoje poslovanje, dok one kojima transformacija tek predstoji najčešće muče pitanja KAKO i GDE početi. Na narednom Webizu zajedno tragamo za ključnim odgovorima!
 
Od 8. do 10. juna hotel Palisad na Zlatiboru biće učionica s pogledom na izazove i nove mogućnosti koje donosi digitalizacija poslovanja. Učesnici Webiz edukacije imaće 360° uvid u ključne aspekte ovog procesa, a među učesnicima se očekuju menadžeri i vlasnici malih i srednjih preduzeća čije su poslovne jedinice ili čitava firma već u procesu digitalne transformacije, oni koji tek ulaze u to i oni koji se pripremaju za ovaj korak.

Dan I – 4 keynote predavača – saznaćete kada je pravo vreme za transformaciju, u kom segmentu, na koji način i kako da svoju viziju pretvorite u strateške ciljeve.

Dan II – 3 modula, 1 panel, 2 radionice – renomirani stručnjaci naučićete vas koje korake bi trebalo i kojim redosledom preduzimati tokom digitalizacije poslovanja.

Dan III – case study show – 8 inovativnih rešenja gde su u tradicionalnim industrijama i zanatima primenjena inovativna i visokotehnološka rešenja, odnosno kako su se digitalizovali tradicionalni biznisi.

Novina ovog Webiza je da će posetioci dobiti i brošuru sa kontaktima svih učesnika edukacije na Zlatiboru, koja s obzirom na profil publike koju očekujemo, ima naročitu poslovnu vrednost.
 
Na sajtu Webiz.me možete se informisati o ceni kotizacije, ali i posebnim pogodnostima za ekipno prijavljivanje učesnika iz iste firme.
 
Vidimo se od 8. do 10. juna na Zlatiboru!
 
Webiz tim

Izvor: zlatibor.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Ušli smo u srpski gradić gde niko nije oboleo od korone. Jasno je zašto nisu izgubili ni život dosad

Oglasna Tabla

U Republici Srbiji je do 15 časova 4. aprila 2020. godine registrovano ukupno 1.624 potvrđenih slučajeva COVID 19.

Oglasna Tabla

Čajetinci uputili pomoć Vlasenici u RS

Oglasna Tabla

Blizancima dali imena Kovid i Korona

Oglasna Tabla

Stariji sugrađani obavili kupovinu, od 13 časova zabrana kretanja do ponedeljka ujutru

Oglasna Tabla

12 jela koje ste obožavali a možda ih ponovo zavolite

Oglasna Tabla

Vremenska prognoza: Evo kakav će biti vikend!

Oglasna Tabla

Još četiri nova slučaja infekcije u Zlatiborskom okrugu, ukupno 19 obolelih

Oglasna Tabla

Stariji sugrađani u kupovinu u subotu umesto u nedelju

Oglasna Tabla