OGLASNA TABLA
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

“Digitalna ekspedicija” 15. i 16. oktobra u Užicu

Veliki karavan digitalnih veština, pismenosti i bezbednosti „DIGITALNA EKSPEDICIJA”, koji je krenuo iz Beograda , u petak i subotu dolazi u naš grad. Užice je deveta stanica na putu kroz 16 gradova u Srbiji.

Užičani će u petak 15. oktobra od 10.00 do 18.00 časova i subota 16. oktobra od 11.00 do 19.30 časova
na platou ispred i u holu Narodnog pozorišta Užice imati priliku da se uz zabavne sadržaje, druženje i susrete sa najpoznatnijim influenserima i influenserkama u Srbiji, kao i kroz radionice i razgovore, upoznaju sa osnovama digitalne pismenosti i bezbednosti.

Teme o kojima će se diskutovati su kako da kupujete ili prodajete preko interneta, otvorite sopstveni nalog i koristite usluge elektronske uprave, kako da sebi i svojoj deci pružite bezbedno digitalno iskustvo, ali i saznate kakvu odgovornost nosi objavljivanje onlajn sadržaja.

Bilo da ste mladi koji su izloženi pametnim telefonima od rođenja ili ste roditelji čija deca su možda digitalno spretnija od vas ili ste građani i građanke kojima su digitalni resursi nedovoljno poznati i dostupni – ovo je jedinstvena prilika da lako savladate veštine i prevaziđete nedoumice digitalnog sveta.

Karavan je pokrenut na inicijativu predsednice Vlade Ane Brnabić uz podršku Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Kancelarije za informacione
tehnologije i elektronsku upravu, a u partnerstvu sa Američkom agencijom za međunarodni razvoj (USAID), organizacijom Propulsion i Programom Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP).

uzice.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Radovi vredni više od 50 miliona dinara

Oglasna Tabla

Radikali u Užicu besplatno delili Šešeljeve knjige (VIDEO)

Oglasna Tabla

Međunarodni turnir „Revija Gracija KUP – 2021.“

Oglasna Tabla

“Trka za zdravlje” u subotu na Gradskoj plaži

Oglasna Tabla

Kako je oktobar ujedinio žene širom sveta

Oglasna Tabla

Za vikend počinje zimsko računanje vremena, vratiti časovnike sat unazad

Oglasna Tabla

Ovakav džin još nije viđen u Srbiji: Težak 246 kilograma, dobio ime po Aleksandru Velikom

Oglasna Tabla

Dr Kon o sinoćnjem incidentu i kovid propusnicama: Tražićemo ŽESTOKE MERE

Oglasna Tabla

Данас је Света Петка, светитељка-заштитница жена

Oglasna Tabla