ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ

Делегација општине Лакташи у посети општини Чајетина (видео)

Градоначелник општине Лакташи, Мирослав Бојић, председникик Скупштине града Лакташи, заменик градоначелника, шеф Клуба одборника,и народни посланици, стигли су данас у дводневну посету општини Чајетина.  

У радној и пријатељској посети, представнике општине Лакташи,примио је председник општине Чајетина, Милан Стаматовић, заменик председника општине, Милоје Рајовић и председник Скупштине општине Чајетина, Арсен Ђурић.  На одржаном састанку у општини Чајетина говорило се о унапређењу сарадње,и о размени досадашњих искустава. 

Представници општине Лакташи су препознали нашу општину као модел добре праксе у раду и вођењу локалне заједнице, посебно када када је развој пољопривреде у питању . Овом приликом гладоначелник општине Лакташи,Мирослав Бојић, истакао је два највећа пројекта Чајетине, која су на њега оставила највећи утисак. 

Било је речи и о томе да се развију дугорочни и свеобухватни односи на пољу активности од међусобног интереса привреде,пољопривреде, културе, спорта, туризма, предузетништва као и пословне сарање.  У склопу ове посете одржаће се још заједничких састанака,а  гости ће имати прилику да посете и најатрактивније локалитете општине Чајетина. 

Извор: Златибор прес

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Пореска управа објавила календар пореских обавеза фирми за март

У недељу бесплатни превентивни прегледи у Дому здравља Чајетина

Поклон ученика Уметничке школе Граду у години националне престонице културе (ВИДЕО)

Данас прелиминарна ранг-листа пензионера за рехабилитацију о трошку Фонда ПИО

Пријепоље погодила два земљотреса

Нове цене горива

У ужичком породилишту рођено шест беба

Бесплатни превентивни прегледи у недељу 3. марта

Група грађана „Слога“ излази самостално на предстојеће локалне изборе у Ужицу

ОГЛАСНА ТАБЛА