9.2 C
Uzice
октобар 15, 2019
FOTO RAZGLEDNICA SPORT PLUS - UŽICE

„Deki 5“ za dečije osmehe: Dejan Stanković na Zlatiboru organizuje fudbalski kamp za dečake i devojčice

Za promotere sam izabrao Nenada Milijaša i Sašu Ilića. Biće, naravno, i gostiju iz Italije, a sa velikim zadovoljstvom ćemo ugostiti decu iz „Nurdora“ – rekao je nekadašnji reprezentativac Srbije.

MONDIJALSKO leto u Srbiji biće bogatije i za atraktivne „produžetke“, bar kada je reč o dečacima i devojčicama. Tek što se slegnu utisci o šampionatu sveta u Rusiji, slede nova uzbuđenja za najmlađe fudbalere. Poziv za učešće na fudbalskom kampu „Deki 5“ poslat je dečacima i devojčicama uzrasta od deset do 15 godina. Potpisnik poziva je Dejan Stanković.

– Ideja o organizovanju kampa „Deki 5“ stigla je u vreme mog razmišljanja kako sam „obrnuo igricu“ – objašnjava dugogodišnji kapiten „orlova“ kako je nastao novi projekat. – Bio sam klinac-početnik u fudbalu, pa talenat, profesionalac, reprezentativac, internacionalac. A onda sam završio karijeru i vratio se na početak. Prateći karijeru sinova, Stefana, Filipa i Aleksandra, ponovo sam postao „član kluba“ onih koji ležu i bude se sa fudbalom u mislima. 

NURDOR DEO PRIČE MEĐU kamperima će se naći i deca iz Udruženja „Nurdor“. – Sa velikim zadovoljstvom ćemo ugostiti decu iz „Nurdora“ vodeći računa da imaju najbolje uslove za rad i da sa svojim vršnjacima uče fudbal. To su klinci i klinceze koji su u svom životu već pokazali da su heroji i pobednici i zato želimo da i oni budu deo „Deki 5“, da nas uče kako se pobeđuje.

Nekadašnji as Crvene zvezde, Lacija i Intera, osvajač čak 25 trofeja uključujući i Ligu šampiona, skup sa klincima i klincezama, učesnicima kampa zakazao je za 28. jul, na Zlatiboru.

– Predvideli smo tri sedmodnevne smene i uveliko radim na organizaciji svih ostalih obaveza kako bih što više vremena proveo na Zlatiboru u društvu mojih kampera.Planirane su tri uzrasne kategorije na kampu.

Biće i mnogo interesantnih, zvučnih imena u svojstvu promotera.

– Za promotere sam izabrao Nenada Milijaša i Sašu Ilića. Biće, naravno, i gostiju iz Italije. Kum Miha je tu vodeći, naravno, u zavisnosti od profesionalnog angažmana. Od braće „interista“, Kivu i Materaci stižu „u paketu“, to je sigurno. Biće ih još mnogo, ali taj spisak će svakako ostati iznenađenje – završio je Stanković.

Izvor: novosti.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Dve bronzane medalje za karatiste Užica

Oglasna Tabla

Brze pizza rolnice (video)

Oglasna Tabla

U novom pravoslavnom hramu u Krčagovu obeležena Slava Pokrov Presvete Bogorodice (VIDEO)

Oglasna Tabla

Данас је Покров Пресвете Богородице

Oglasna Tabla

5. revija predstava za decu Oktobarske čarolije -„Uplakana Katarina“

Oglasna Tabla

Nedostaje pet miliona evra: Otvaranje aerodroma Ponikve tokom 2020?

Oglasna Tabla

PROGNOZA ZA SLEDEĆU NEDELJU: Kao da je jul, ne oktobar – temperatura do 29!

Oglasna Tabla

MUP: Pojačana kontrola prevoza dece

Oglasna Tabla

SBB fondacija u akciji čišćenja u Užicu

Oglasna Tabla