17 C
Uzice
август 20, 2019
FOTO RAZGLEDNICA SPORT PLUS - UŽICE

„Deki 5“ za dečije osmehe: Dejan Stanković na Zlatiboru organizuje fudbalski kamp za dečake i devojčice

Za promotere sam izabrao Nenada Milijaša i Sašu Ilića. Biće, naravno, i gostiju iz Italije, a sa velikim zadovoljstvom ćemo ugostiti decu iz „Nurdora“ – rekao je nekadašnji reprezentativac Srbije.

MONDIJALSKO leto u Srbiji biće bogatije i za atraktivne „produžetke“, bar kada je reč o dečacima i devojčicama. Tek što se slegnu utisci o šampionatu sveta u Rusiji, slede nova uzbuđenja za najmlađe fudbalere. Poziv za učešće na fudbalskom kampu „Deki 5“ poslat je dečacima i devojčicama uzrasta od deset do 15 godina. Potpisnik poziva je Dejan Stanković.

– Ideja o organizovanju kampa „Deki 5“ stigla je u vreme mog razmišljanja kako sam „obrnuo igricu“ – objašnjava dugogodišnji kapiten „orlova“ kako je nastao novi projekat. – Bio sam klinac-početnik u fudbalu, pa talenat, profesionalac, reprezentativac, internacionalac. A onda sam završio karijeru i vratio se na početak. Prateći karijeru sinova, Stefana, Filipa i Aleksandra, ponovo sam postao „član kluba“ onih koji ležu i bude se sa fudbalom u mislima. 

NURDOR DEO PRIČE MEĐU kamperima će se naći i deca iz Udruženja „Nurdor“. – Sa velikim zadovoljstvom ćemo ugostiti decu iz „Nurdora“ vodeći računa da imaju najbolje uslove za rad i da sa svojim vršnjacima uče fudbal. To su klinci i klinceze koji su u svom životu već pokazali da su heroji i pobednici i zato želimo da i oni budu deo „Deki 5“, da nas uče kako se pobeđuje.

Nekadašnji as Crvene zvezde, Lacija i Intera, osvajač čak 25 trofeja uključujući i Ligu šampiona, skup sa klincima i klincezama, učesnicima kampa zakazao je za 28. jul, na Zlatiboru.

– Predvideli smo tri sedmodnevne smene i uveliko radim na organizaciji svih ostalih obaveza kako bih što više vremena proveo na Zlatiboru u društvu mojih kampera.Planirane su tri uzrasne kategorije na kampu.

Biće i mnogo interesantnih, zvučnih imena u svojstvu promotera.

– Za promotere sam izabrao Nenada Milijaša i Sašu Ilića. Biće, naravno, i gostiju iz Italije. Kum Miha je tu vodeći, naravno, u zavisnosti od profesionalnog angažmana. Od braće „interista“, Kivu i Materaci stižu „u paketu“, to je sigurno. Biće ih još mnogo, ali taj spisak će svakako ostati iznenađenje – završio je Stanković.

Izvor: novosti.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Tekstilci iz Srbije osvajaju svet: Firma „Boa Bogutovo“ iz Arilja oduševila i na sajmu u Londonu

Oglasna Tabla

Vozači kamiona i autobusa neće moći da rade ako do kraja godine ne nabave ovaj dokument

Oglasna Tabla

Ministar Šarčević prisustvovao početku radova na izgradnji fiskulturne sale u Sevojnu

Oglasna Tabla