24.8 C
Uzice
јун 26, 2019
FOTO RAZGLEDNICA SRBIJA

DEJAN PETROVIĆ SPREMA MUZIČKI SPEKTAKL

Prva truba sveta Dejan Petrović posle dve i po godine pauze ponovo će se družiti sa beogradskom publikom 14. marta na koncertu u Belekspo centru.

Slavni trubač, koji je zvuk trube proneo po svetu pomirivši sve muzičke ukuse pa je tako svojevremeno uspeo da podigne na noge uz Užičko kolo čak i poslanike Evropskog parlamenta, već je počeo da sa svojim Big bendom sprema repertoar za ovaj muzički spektakl.

– Pošto na našim koncertima niko ne sedi, odlučili smo se da je Belekspo centar idealan prostor za naš koncert. Tu ćemo imati bliži kontakt sa publikom a spremili smo brojna muzička iznenađenja. Najbolji koncerti su oni kada svoje uživanje u muzici uspemo da prenesemo na publiku, i daćemo sve od sebe da i ovoga puta, kao i na svim prethodnim nastupima, tako i bude. Naša želja je da ovo bude još jedno veče za nezaborav uz zvuke trube – rekao je Petrović, čija je svirka očarala milione ljubitelja muzike među kojima su i svetske zvezde poput Monike Beluči, Džonija Depa, Nikite Mihalkova, Armana Asantea i Dijega Armanda Maradone.

 

dejan petrovic (11).jpg

Izvor:http://grand.online/ Foto: Grand online / Autor: K. Obradović

 

cest

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Sećanje na Natašu Šopalović

Oglasna Tabla

Jovana Krejović dvostruka pobednica Olimpijade u mentalnom računanju (VIDEO)

Oglasna Tabla

U Srbiji nova naknada uz račune za struju, gas i gorivo

Oglasna Tabla