3.3 C
Uzice
март 19, 2019
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

DEJAN PETROVIĆ I NJEGOVA SUPRUGA PROSLAVLJAJU DECENIJU BRAKA

Dejan Petrović i njegova supruga Branka proslaviće u Italiji deset godina braka: Mislio sam da napravim žurku ali je putovanje bolji izbor. 

Proslavljeni trubač Dejan Petrović ovih dana ima pune ruke posla. Posle fantastičnog koncerta održanog prošlog vikenda u Kučevu pred 10.000 ljudi na tradicionalnoj manifestaciji „Homoljski motivi“, višestruki pobednik Sabora trubača u Guči već pakuje kofere za nastup u Švajcarskoj 10. juna posle čega sa suprugom Brankom ide na proputovanje Italijom, gde će proslaviti deset godina braka.

– Već celu deceniju pored supruge i ćerke Jovane živim život kakav sam samo mogao da sanjam – kaže majstor trube Dejan Petrović. – To sam želeo da obeležimo. Najpre sam razmišljao da joj priredim žurku iznenađenja na kojoj bi se okupili naši prijatelji, a onda sam shvatio da smo za ovih deset godina braka imali mnogo slavlja, ali da smo retko bili u prilici da negde sami otputujemo i uživamo kao u vreme kada smo se upoznali. Oduvek nam je bila želja da obiđemo Italiju, sada smo uplatili putovanje, tako da ćemo imati vremena da se posvetimo jedno drugome u ovoj lepoj zemlji. Biće to kao da smo ponovo na medenom mesecu.

Dejana Petrovića, koji je tradicionalan zvuk srpske trube proneo svetom, po povratku sa putovanja čeka leto ispunjeno mnogobrojnim obavezama i nastupima.

– Prvo ćemo moj „Big bend“ i ja svirati u Arau u Švajcarskoj na festivalu „Duh Balkana“ na kome osim nas nastupaju i „Bijelo dugme“ i „Van Gog“ a onda nas čeka prilično zgusnut raspored koncerata tokom leta – priča Dejan. – Ali na to smo već navikli i uvek nam je zadovoljstvo da se družimo sa publikom.

Izvor: novosti.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

VOLIM MOG MILOJKA (74) IAKO JE STARIJI 53 GODINE! SVI KAŽU DA SAM S NJIM ZBOG PARA, A MI ŽIVIMO OD 50.000 DINARA! Milijana (21) iz Požege o čijoj vezi bruji Srbija otvorila dušu i otkrila sve!

Oglasna Tabla

SNS Užice: Najoštrije osuđujemo divljačko ponašanje dela opozicije

Oglasna Tabla

Mihajlović: Krajem marta počinju radovi na auto-putu ka Požegi

Oglasna Tabla