13.7 C
Uzice
новембар 13, 2019
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

DEJAN PETROVIĆ I NJEGOVA SUPRUGA PROSLAVLJAJU DECENIJU BRAKA

Dejan Petrović i njegova supruga Branka proslaviće u Italiji deset godina braka: Mislio sam da napravim žurku ali je putovanje bolji izbor. 

Proslavljeni trubač Dejan Petrović ovih dana ima pune ruke posla. Posle fantastičnog koncerta održanog prošlog vikenda u Kučevu pred 10.000 ljudi na tradicionalnoj manifestaciji „Homoljski motivi“, višestruki pobednik Sabora trubača u Guči već pakuje kofere za nastup u Švajcarskoj 10. juna posle čega sa suprugom Brankom ide na proputovanje Italijom, gde će proslaviti deset godina braka.

– Već celu deceniju pored supruge i ćerke Jovane živim život kakav sam samo mogao da sanjam – kaže majstor trube Dejan Petrović. – To sam želeo da obeležimo. Najpre sam razmišljao da joj priredim žurku iznenađenja na kojoj bi se okupili naši prijatelji, a onda sam shvatio da smo za ovih deset godina braka imali mnogo slavlja, ali da smo retko bili u prilici da negde sami otputujemo i uživamo kao u vreme kada smo se upoznali. Oduvek nam je bila želja da obiđemo Italiju, sada smo uplatili putovanje, tako da ćemo imati vremena da se posvetimo jedno drugome u ovoj lepoj zemlji. Biće to kao da smo ponovo na medenom mesecu.

Dejana Petrovića, koji je tradicionalan zvuk srpske trube proneo svetom, po povratku sa putovanja čeka leto ispunjeno mnogobrojnim obavezama i nastupima.

– Prvo ćemo moj „Big bend“ i ja svirati u Arau u Švajcarskoj na festivalu „Duh Balkana“ na kome osim nas nastupaju i „Bijelo dugme“ i „Van Gog“ a onda nas čeka prilično zgusnut raspored koncerata tokom leta – priča Dejan. – Ali na to smo već navikli i uvek nam je zadovoljstvo da se družimo sa publikom.

Izvor: novosti.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

(VIDEO) Evo kako su uhapšeni radnici Prvog partizana i državljanin Severne Makedonije

Oglasna Tabla

I danas toplo i vetrovito, moguć olujni vetar

Oglasna Tabla

Za napad na izvršitelja do 12 godina zatvora

Oglasna Tabla

Čudotvorni izvor kod Bajine Bašte: ovom vodom lečili su šugu u aziji, a po spas dolaze I nerotkinje! Zovu ga još I ljubavni izvor, evo I zašto

Oglasna Tabla

Luka i Elena osvojili 5 medalja za Užice

Oglasna Tabla

„Lorencačo“ najbolja predstava 24. Jugoslovenskog pozorišnog festivala

Oglasna Tabla

Predavanje u Užicu: Eminentni stručnjaci na temu derivacionih mini hidroelektrana

Oglasna Tabla

Predavanje „Cenzura u bibliotekarstvu i izdavaštvu“ u Narodnoj biblioteci Užice

Oglasna Tabla

Albanski špijun uzeo avans od 30 hiljada evra za dokumentaciju o mašini za pravljenje municije: Vojni projekat trebalo da završi u Makedoniji, Kataru i BiH!

Oglasna Tabla