Огласна табла
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Деда Мраз у Сирогојну обрадовао више од 170 малишана (видео)

Предузеће „Сирогојно компани“ и месна заједница Сирогојно и ове године су наставили са својом традиционалном поделом новогодишњих пакетића за најмлађе. Брига о омладини како и сами кажу, најважнија је смерница у данашњем времену, бар за житеље ове општине.

Деда Мраз је ове године одлучио да златиборско село Сирогојно буде прво место где ће поделити поклоне за најмлађе становнике и то баш на дан посвећен деци, а то су Детињци. У сусрет новогодишњим и божићним празницима, више од 170 малишана обрадовао је долазак Деда Мраза и наизглед сасвим обичан дан, претворио се у праву новогодишњу чаролију.

„Традиција се свакако наставља и лепо је да има доста деце и да се број повећава из године у годину. Лепо је изазвати осмехе деце на лицу и желимо да то негујемо током целе године и да се сећамо њихових реакција након што су дочекали Деда Мраза. Овде је око 170-оро деце и ми у фирми дајемо и унучићима бака које раде код нас. С обзиром да је све ово организовано заједно са месном заједницом Сирогојно такође су и сва деца у месној заједници добила поклоне као и деца школе, вртића и она која не припадају ни вртићу а ни школи“, рекао је Раде Љубојевић, власник „Сирогојно компани“ и председник месне заједнице Сирогојно.

Плато испред музеја плетиља био је препун родитеља и деце који су са нестрпљењем данима уназад, жељно ишчекивали посету Деда Мраза замишљајући шта се то налази у пакетићу припремљеном баш за њих.

„Ово пуно значи селу и желимо да се захвалимо првенствено Раду Љубојевић на организацији, свака му част јер ово много значи деци. Много су срећнији, видео сам по мојим унуцима када су схватили да је то стварно Деда Мраз на кочијама“, каже Миле Терзић.

„Сви смо били срећни и много оваква дешавања значе за село и за мештане. Јелка је већ одавно окићена, ноћас нисмо спавали, једва смо чекали да овде дођемо“, рекла је Радина Милић.

Дечијој срећи није било краја. Са новогодишњим врећицама, осмехом на лицу и препуни утисака испратили су Деда Мраза на даље путовање.

Златиборпресс

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Данас су Часне вериге Светог апостола Петра

ОГЛАСНА ТАБЛА

Временска прогноза за недељу – 29. јануар

ОГЛАСНА ТАБЛА

Нова младост ужичке „Младости“

ОГЛАСНА ТАБЛА

Часови без мобилних телефона од 1.фебруара у Техничкој школи Радоје Љубичић

ОГЛАСНА ТАБЛА

Проверен начин за припрему џигерице (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Јачање подршке предузећима која запошљавају особе са инвалидитетом

ОГЛАСНА ТАБЛА

Танасковићева: Држава не дугује пољопривредницима, али ће им исплатити додатних 15 милијарди динара

ОГЛАСНА ТАБЛА

Лажно се престављао као тржишни инспектор

ОГЛАСНА ТАБЛА

Акустично крстарење четвртком: Trio Bypass

ОГЛАСНА ТАБЛА