OGLASNA TABLA – INFO
FOTO RAZGLEDNICA ZLATIBORSKE VESTI

Dečji kamp na Borovoj Glavi po osmi put (VIDEO)

Osmu godinu uzastopno dečji kamp koji organizuje udruženje „Life redesign“ sprovodi se na Borovoj Glavi, u „Galeriji Božidara Kovačevića“. Ovogodišnji kamp traje osam dana, a prema rečima rukovodioca, Nede Pitulić, uglavnom je okupio standardne učesnike, kao i njihovu mlađu braću i sestre.

–Dečaci su nam uvek u manjini, njih je trojica, a ostatak ekipe su devojčice. Nekada je bilo i do 25-oro mališana, sada ih je petnaestak… Tu negde oko 20 je optimalan broj za normalan rad. Ujutru kada ustanemo radimo jogu, jutarnje razgibavanje, posle toga sledi doručak, pa rad u ateljeu. Zatim imamo šetnju, gde koristimo lepo vreme koje je došlo ovih dana. Imamo bioskop, društvene igre, kao i popodnevne izlete. To za njih ume da bude ozbiljna akcija, npr. išli smo do Dobroselice, gde smo obišli školu, crkvu. Nisu videli medveda, pa su bili malo tužni, ali su uzbuđeni jer im predstoji akcija traženja blaga – kaže Neda Pitulić.

Među učesnicima kampa ima dece koja su višegodišnji posetioci ateljea na Borovoj Glavi, a Tara Elez je imala priliku da svih osam godina, koliko se kamp održava, bude jedan od njegovih članova.

–Lepo je druženje ovde, idemo u atelje svakog dana, šetamo se… Obilazimo mnogo zanimljaivih mesta i to je ono zbog čega se neki od nas svake godine vraćaju ovde na Zlatibor.

Izvor: zlatiborpress.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Vremenska prognoza – 2. decembar

Oglasna Tabla

„Sledeća dva vikenda biće zatvaranja“

Oglasna Tabla

SREĆNO: Osnovna škola ,,Dušan Jerković“ proslavila 65. rođendan!

Oglasna Tabla

MISLIMO NA BUDUĆNOST: Stipendije za mlade nade Slobode!

Oglasna Tabla

Subotom i nedeljom zatvara se sve osim ovih 6 objekata!

Oglasna Tabla

U OŠ Aleksa Dejović u Krvavcima učionice ponovo tople i đaci su u školskim klupama

Oglasna Tabla

Dnevni izveštaj Zavoda za javno zdravlje Užice

Oglasna Tabla

Zaštite imunitet koji je na udaru: Samo jedna kašika dnevno oporavlja ceo organizam

Oglasna Tabla

Na svetskom tržIštu vlada jagma za malinom

Oglasna Tabla