ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА УЖИЧКЕ ВЕСТИ

„DDOR Olimpijska staza“ nastavlja svoj put u Užicu

U subotu 12. juna sa početkom u 12 časova u Užicu će se održati događaj „DDOR Olimpijska staza“ u organizaciji Olimpijskog komiteta Srbije i kompanije DDOR osiguranje, uz podršku grada Užica.

DDOR Olimpijska staza ima za cilj da promoviše olimpizam i olimpijske vrednosti. Kroz edukaciju dece, roditelja i čitave zajednice, DDOR Olimpijska staza će približiti olimpizam i olimpijske simbole.

Učešćem,  takmičari će biti u prilici da nauče više o istoriji Olimpijskih igara, uspesima naših Olimpijaca i da se kroz promociju fizičke aktivnosti aktivno uključe u podršku našim Olimpijcima na putu ka Tokiju. Takođe, učesnici će naučiti ponešto i o dugogodišnjem sponzoru Olimpijskog tima Srbije – DDOR osiguranju.

Druga po redu Olimpijska staza se nalazi u Užicu i biće realizovana 12. juna 2021. godine sa početkom u 12 časova na Gradskom trgu – Trg Partizana. Staza se završava ispred zgrade DDOR osiguranja u ulici Vukole Dabića 11. Proglašenje pobednika biće obavljeno na Centralnom gradskom Trgu nakon završenog takmičenja posle 16 časova.

Prijave za učešće u “DDOR Olimpijskoj stazi” biće prikupljane na licu mesta pre početka događaja, kao i putem online prijave na sajtu kompanije DDOR osiguranje na linku https://www.ddor.rs/ddor-olimpijska-staza/, do početka događaja.

Obezbeđene su i vredne nagrade u tri različite kategorije: najbolji pojedinac, najbolji par i najbolja ekipa koja može brojati do 5 članova.

Osobama mlađim od 18 godina za učešće u “DDOR Olimpijskoj stazi” će biti potrebna pismena saglasnost roditelja –  staratelja koja će moći da se takođe potpiše na licu mesta zajedno sa prijavom za učešće.

ddor.rs

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Још данас топло и суво, од уторка киша и пад температуре

Теја Дора представљаће Србију на Песми Евровизије

Туристичка понуда Златибора на 4. Међународном сајму туризма „Бања Лука 2024“

НОВА: Телеком Србија подигла цене, корисници немају право на жалбу

Деца преступници – жртве или насилници којима треба судити као одраслима

ОГЛАСНА ТАБЛА

Да ли је Србија спремна за месо из лабораторије

Временска прогноза за недељу – 3. март

Лепа Брена проџект

Малинари траже од хладњачара да до 5. марта саопште откупну цену малине