19.6 C
Uzice
август 23, 2019
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

DANAS ZASEDA UŽIČKA SKUPŠTINA

Predsednik skupštine grada Užica Branislav Mitrović zakazao je za danas četvrtu sednicu lokalnog parlamenta, na čijem dnevnom redu će se naći 25 tačaka. DNEVNI RED

sala

Nakon konstatovanja prestanka mandata odbornici Višnji Stanojević, na dnevnom redu će se naći predlog odluke o pristupanju izmenama i dopunama statuta grada Užica. Odbornici će raspravljati i o izveštajima o radu ustanova kulture, Turističke organizacije Užica, TO regije zapadna Srbija, dečijeg odmarališta Zlatibor, regionalnog centra za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju.

Na skupštinskom zasedanju biće reči i o davanju saglasnosti na izmene i dopune programa poslovanja JP „Veliki park“, predlogu odluke o davanju saglasnosti na odluku Nadzornog odbora JKP „Vodovod“ o povećanju vrednosti građevinskog objekta (vodovodne kanalizacione mreže).

Dnevni red lokalnog parlamenta predvideo je i raspravu o predlogu odluke o izmenama odluke o držanju životinja, izmenama i dopunama odluke o merama od zaštite od buke, ao i o radnom vremenu ugostiteljskih, zanatskih i trgovinskih objekata.

Užički odbornici će takođe doneti odluke o obrazovanju saveta za zdravlje i razrešenju i imenovanju člana gradskog štaba za vanredne situacije. Sednica je zakazana za 10 sati u Velikoj sali Gradske kuće.

 

output_ql9fbe

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Masimo Savić održao spektakularan koncert u Užicu i publici priredio nezaboravno veče (VIDEO+FOTO)

Oglasna Tabla

Treći dan Žestivala bio je rezervisan za decu i samo za decu (VIDEO)

Oglasna Tabla

U petak pretežno sunčano i veoma toplo

Oglasna Tabla