ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА СРБИЈА

Данас углавном сунчано, увече снег и киша понегде

Ујутру јак мраз, током дана смена сунца и облака. Увече јаче наоблачење, најпре на северу земље. Највиша дневна температура до 7 степени.

Ујутро ведро уз умерен и јак мраз, а понегде по котлинама и висоравнима југозападне Србије магла. Током дана мало до умерено облачно са сунчаним интервалима.

Увече на северу земље, а током ноћи и у осталим крајевима јаче наоблачење које ће у другом делу ноћи у Војводини и западној Србији условити мешовите падавине (кишу, суснежицу и снег), у осталим крајевима снег, а у централној и југозападној Србији локално се очекује и киша која ће се ледити на тлу.

Ветар слаб и умерен, увече на истоку Србије и јак западни и северозападни. Најнижа температура од -12 до -5 степени, на Пештеру и до -20 степени, а највиша од 2 до 7 степени.

У Београду сунчано, увече наоблачење. Температура до 5 степени.

У недељу облачно, на северу углавном суво, у осталим крајевима местимично са снегом уз стварање, а на планинама мање повећање висине снежног покривача.

Ветар слаб и умерен, на северу и истоку, као и на планинама јак, западни и северозападни. Најнижа температура од -6 до 1, највиша дневна од 3 до 8 степени.

Првог дана наредне седмице променљиво облачно и углавном суво са периодима сунчаног времена. Ветар слаб и умерен, на истоку и јак, западни и северозападни. Најнижа температура -5 до 1, највиша дневна од 5 до 9 степени.

У уторак умерено до потпуно облачно и углавном суво, на југу и југозападу са периодима сунчаног времена. Ветар слаб и умерен, на истоку и јак, западни и северозападни. Најнижа температура -5 до 1, највиша дневна од 6 до 10 степени.

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Гром до темеља спалио још једну кућу у Ивањици

ОГЛАСНА ТАБЛА

Филм „Златибор планина богова“ представљен златиборској публици (видео)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Председници општина Пожега и Прибој поднели оставке

ОГЛАСНА ТАБЛА

На Златибору почело Балканско првенство у планинарској оријентацији

ОГЛАСНА ТАБЛА

Нови састанак синдиката и представника Владе заказан за 5. октобар

ОГЛАСНА ТАБЛА

Велики успех ужичких школских библиотекарки

ОГЛАСНА ТАБЛА

Врхунско ЈЕЛО са кромпиром и кобасицама: Предлог за савршен ручак (РЕЦЕПТ/ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Временска прогноза за суботу – 30. септембар

ОГЛАСНА ТАБЛА

Провера обучености војника на добровољном служењу војног рока

ОГЛАСНА ТАБЛА