ОГЛАСНА ТАБЛА
СРБИЈА ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Данас у Србији умерено облачно, суво и мало топлије

У Србији ће данас ујутро бити свеже, понегде са слабим приземним мразем, а током дана у већем делу земље мало до умерено облачно, суво и мало топлије, а само на северу уз више облачности тек понегде са слабом кишом, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод.

Дуваће слаб, јужни и југозападни ветар. Јутарња температура ће се кретати од три степена до седам, а највиша дневна од 13 до 17 степени.

У Београду ће после свежег јутра током дана бити мало до умерено облачно и мало топлије. Дуваће слаб, јужни и југозападни ветар. Јутарња температура ће се кретати од пет до седам степени, а највиша дневна око 16 степени.

У уторак топлије и претежно суво са сунчаним периодима, а само је по Војводини могућа понека кап кише током дана уз променљиву облачност. Ипак, увече наоблачење на северу Војводине доноси умерену кишу која се у ноћи у ноћи ка среди премештака југу. Ветар слаб јужних праваца. Притисак око нормале. Минимална јутарња температура од 1°Ц до 9°Ц, а максимална од 15°Ц до 19°Ц. Увече киша на северу. Температура у 22х од 10°Ц до 14°Ц.

У среду мало хладније уз наоблачење са кишом које захвата све пределе. Кишна зона се брзо премешта ка југоистоку Србије и на северу долази до престанка падавина уз делимично разведравање средином дана. Киша престаје увече и на југу. У четвртак прохладно са сунчаним периодим. У петак ново наоблачење са кишом, а у суботу захлађење и снег у планинама изнад 1000 мнв.

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Почеле прве уплате 10.000 динара средњошколцима

ОГЛАСНА ТАБЛА

Унапређење система бесплатне правне помоћи

ОГЛАСНА ТАБЛА

Град донирао возило за потребе Дневног боравка за децу и младе са сметњама у развоју

ОГЛАСНА ТАБЛА

Почело пријављивање осмака за трећи предмет који ће полагати на завршном испиту

ОГЛАСНА ТАБЛА

Да ли ће бити снега за празнике

ОГЛАСНА ТАБЛА

Расте број обољења сличних грипу; најугроженија деца до треће године

ОГЛАСНА ТАБЛА

Министарство позвало удружења на састанак о коришћењу буџетских средстава за пољопривреду у 2024. години

ОГЛАСНА ТАБЛА

Расписани конкурси „Градови у фокусу” и у области уметничке игре и ликовних уметности

ОГЛАСНА ТАБЛА

Опрезно са петардама и ватрометом – непажљивим руковањем ризикујете доживотне последице

ОГЛАСНА ТАБЛА