ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА СРБИЈА

Данас сунчано, само на југу киша местимично

Јутро хладно, са слабим мразем. Током дана изнад већег дела Србије биће претежно сунчано, осим на југу где ће бити претежно облачно, местимично са кишом. Најнижа температура биће од -3 до 3, а највиша од 7 до 12 степени.

После хладног јутра са мразом, током дана изнад већег дела Србије биће претежно сунчано, осим на југу где ће бити претежно облачно, местимично са кишом, а на планинама и са слабим снегом.

Ветар ће бити слаб и умерен, западни и северозападни. Најнижа температура кретаће се од -3 до 3, а највиша од 7 до 12 степени.

У уторак ће јутро бити хладно, местимично са слабим приземним мразем. Током дана изнад већег дела земље очекује се претежно сунчано и топлије време, само у јужним крајевима биће умерено и потпуно облачно, понегде са кишом.

Ветар ће бити слаб и умерен, јужни и југозападни. Најнижа температура кретаће се од -1 до 4, а највиша од 15 до 19 степени.

Од средине радне седмице биће претежно сунчано и топлије. Ветар слаб и умерен, јужни и југозападни. Најнижа температура биће од 1 до 7, а највиша од 17 до 22 степена.

У четвртак ујутро и пре подне биће претежно сунчано и топло. Током дана очекује се наоблачење са слабом кишом. Ветар слаб и умерен, југозападни и западни. Најнижа температура биће од 2 до 9, а највиша од 15 до 18 степени.

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Почео са радом дечији базен на плажи, улаз бесплатан

Други дан мале матуре осмаци полажу тест из математике

Почиње лето, обданица најдужа, а ноћ најкраћа

Судар мотора и аутомобила у тунелу код Златибора, повређени мотоциклиста пребачен у болницу

Врели талас у Србији, данас још топлије

Пренос утакмице Србија – Словенија у ГКЦ-у

Мамбо Џамбо у Градском културном центру

Трибина „Националног центра за едукацију о спорту 2024“ у Ужицу

Први „ПП Фест” од 4. до 7. јула