ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА СРБИЈА

Данас сунчано, само на југу киша местимично

Јутро хладно, са слабим мразем. Током дана изнад већег дела Србије биће претежно сунчано, осим на југу где ће бити претежно облачно, местимично са кишом. Најнижа температура биће од -3 до 3, а највиша од 7 до 12 степени.

После хладног јутра са мразом, током дана изнад већег дела Србије биће претежно сунчано, осим на југу где ће бити претежно облачно, местимично са кишом, а на планинама и са слабим снегом.

Ветар ће бити слаб и умерен, западни и северозападни. Најнижа температура кретаће се од -3 до 3, а највиша од 7 до 12 степени.

У уторак ће јутро бити хладно, местимично са слабим приземним мразем. Током дана изнад већег дела земље очекује се претежно сунчано и топлије време, само у јужним крајевима биће умерено и потпуно облачно, понегде са кишом.

Ветар ће бити слаб и умерен, јужни и југозападни. Најнижа температура кретаће се од -1 до 4, а највиша од 15 до 19 степени.

Од средине радне седмице биће претежно сунчано и топлије. Ветар слаб и умерен, јужни и југозападни. Најнижа температура биће од 1 до 7, а највиша од 17 до 22 степена.

У четвртак ујутро и пре подне биће претежно сунчано и топло. Током дана очекује се наоблачење са слабом кишом. Ветар слаб и умерен, југозападни и западни. Најнижа температура биће од 2 до 9, а највиша од 15 до 18 степени.

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Провера обучености војника на добровољном служењу војног рока

ОГЛАСНА ТАБЛА

Удружење “Право у жицу” врло успешно на 8. фестивалу младих гуслара у Београду

ОГЛАСНА ТАБЛА

Асфалтирањем се завршавају радови у Улици Марије Маге Магазиновић (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Локални механизми за развој женског предузетништва у руралној средини (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Светски дан срца – 29. септембар

ОГЛАСНА ТАБЛА

Изложба – Хобијем по свету

ОГЛАСНА ТАБЛА

Објављене нове цене горива које ће важити до 6. октобра

ОГЛАСНА ТАБЛА

На мобилном мамографу у Чајетини прегледано 788 жена, најављене нове активности

ОГЛАСНА ТАБЛА

Први „Ужички фестивал ходања“ у недељу 1. октобра

ОГЛАСНА ТАБЛА