OГЛАСНА ТАБЛА
СРБИЈА ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Данас сунчано, само на југу киша местимично

Јутро хладно, са слабим мразем. Током дана изнад већег дела Србије биће претежно сунчано, осим на југу где ће бити претежно облачно, местимично са кишом. Најнижа температура биће од -3 до 3, а највиша од 7 до 12 степени.

После хладног јутра са мразом, током дана изнад већег дела Србије биће претежно сунчано, осим на југу где ће бити претежно облачно, местимично са кишом, а на планинама и са слабим снегом.

Ветар ће бити слаб и умерен, западни и северозападни. Најнижа температура кретаће се од -3 до 3, а највиша од 7 до 12 степени.

У уторак ће јутро бити хладно, местимично са слабим приземним мразем. Током дана изнад већег дела земље очекује се претежно сунчано и топлије време, само у јужним крајевима биће умерено и потпуно облачно, понегде са кишом.

Ветар ће бити слаб и умерен, јужни и југозападни. Најнижа температура кретаће се од -1 до 4, а највиша од 15 до 19 степени.

Од средине радне седмице биће претежно сунчано и топлије. Ветар слаб и умерен, јужни и југозападни. Најнижа температура биће од 1 до 7, а највиша од 17 до 22 степена.

У четвртак ујутро и пре подне биће претежно сунчано и топло. Током дана очекује се наоблачење са слабом кишом. Ветар слаб и умерен, југозападни и западни. Најнижа температура биће од 2 до 9, а највиша од 15 до 18 степени.

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

У Ужицу живи 460 милонера

Oglasna Tabla

Тиодоровић: Наредних од седам до 10 дана, пратићемо бројеве, видећемо шта је најбоље; Једна ствар посебно брине

Oglasna Tabla

Изгорео шлепер код Бистрице

Oglasna Tabla

„Србијашуме“ повећале цене дрвних сортимената

Oglasna Tabla

Манастирска чорба од коприве: Препуна витамина, храни душу и тело – имунитет јача одмах

Oglasna Tabla

Концерт Жељка Васића

Oglasna Tabla

У граду на Ђетињи одржана радионица психосоцијалне заштите

Oglasna Tabla

Променљиво облачно с кишом и грмљавином, увече престанак падавина

Oglasna Tabla

Саопштење Грађанске читаонице „Либерграф“: „Захтевамо да Град Ужице подржи оснивање и рад социјалних предузећа!“

Oglasna Tabla