ОГЛАСНА ТАБЛА
СРБИЈА ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Данас промотивна понуда Ер Србије

Ер Србија је припремила нову промотивну понуду под називом Полети у пролеће, у оквиру које путници данас могу да купе авио-карте за више од 70 градова у мрежи Ер Србије, за период путовања од 8. маја до 15. јуна, наводи се у саопштењу.

„Пред нама је најактивнији део године у којем је потражња за летовима изузетно висока. Поред широке мреже дестинација, трудимо се да наше путнике обрадујемо и промотивним ценама авио-карата. Током 24 часа, 27. априла, летови за велики број дестинација из наше мреже биће доступни по најповољнијим ценама“, рекла је виша менаџерка за управљање приходима Ер Србије Маша Васовић.

Навела је да ће карте за најфреквентније дестинације у мрежи Ер Србије, када је у питању регион, као што су на пример Подгорица и Тиват, моћи да се купе по цени почев од 30 евра по правцу, укључујући све таксе, саопштио је српски авио-превозник.

„До Барселоне, Малте и Фиренце путници ће моћи да лете почев од 40 евра по правцу, док ће карте до, на пример, Истанбула, Рима или Лиона, бити доступне по почетној цени од 50 евра. Боравак у Паризу, Лондону и Тел Авиву током пролећа је увек занимљив путницима, а ми смо се потрудили да им омогућимо да тамо стигну управо летовима наше компаније за које ће почетна цена карте износити 60 евра по правцу“, рекла је она.

Током промотивног периода, авио-карте могу се купити путем веб-сајта www.airserbia.com, мобилне апликације, као и у београдским пословницама Ер Србије у Булевару Краља Александра, улици Јурија Гагарина и на Аеродрому ’’Никола Тесла’’.

 

 

Извор: ГЗС / Тањуг

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Саопштење за јавност Градског одбора Српске напредне странке Ужице

Преглед резултата мерења квалитета ваздуха у граду Ужицу и околини закључно са 19.05.2024. године

Возач „сеата“ налетео на отворену шахту и испревртао се на путу

ОГЛАСНА ТАБЛА

Отворено Градско такмичење у пружању прве помоћи

Током протеклог викенда на путевима у Србији стање безбедности саобраћаја значајно погоршано

У ритму недеље са Миланом Стаматовићем (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

„Путујуће позориште Шопаловић“ најбоља представа 60. Фестивала „Јоаким Вујић“

Три ходочасника кренула су са Романије до Крфа (ВИДЕО)

Акција добровољног давања крви 21.маја