Огласна табла
СРБИЈА ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Данас облачно и кишовито – температура до 22 степена

У Србији ће данас бити умерено до потпуно облачно, киша се ујутро очекује на југу Србије, а у току дана повремено и у осталим крајевима док ће највиша дневна температура износити до 22 степена.

Удари југоисточног ветра који је почео да дува јуче, током данашњег дана ће мало ослабити (од 17 до 20 м/с односно 60 до 75 км/ч), а престанак кошаве очекује се до вечерњих сати.

Према прогнози РХМЗ-а, киша се ујутро очекује на југу Србије, а у току дана повремено и у осталим крајевима. После подне понегде краткотрајни пљусак са грмљавином.

Најнижа температура од 9 до 14, а највиша од 16 на југу Србије до 22 степена на северу Војводине.

Ветар умерен и јак, на југу Баната повремено олујни, источни и југоисточни, после подне и увече у слабљењу, а у току ноћи у скретању на северни.

И у Новом Саду данас умерено до потпуно облачно. Ујутро и пре подне суво и ветровито (уз умерен и јак источни и југоисточни ветар), а после подне и увече ветар ће ослабити уз краткотрајну кишу повремено.

У току ноћи скретање ветра на северни. Најнижа температура око 14, а највиша око 19 степени.

Према изгледима времена за наредних седам дана, до 10. маја, у четвртак (04.05.) умерено до потпуно облачно, повремено с краткотрајном кишом и локалним пљусковима са грмљавином уз дневну температуру од 16 до 20 степени.

Од петка до краја седмице температура у порасту – максималне вредности од 20 до 25 степени, а уз смену сунчаних и облачних интервала појава краткотрајне кише или пљуска у петак се очекује у централним, источним и јужним пределима земље, у суботу тек понегде у брдско-планинском подручју, а у недељу, 7. маја, када ће пљускови бити праћени грмљавином и у осталим деловима Србије.

Наставак променљивог времена и у другој седмици маја, а од понедељка до краја периода, односно 10. маја поново ће дувати кошава.

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Радови на реконструкцији улице Исидоре Секулиц.

Још 239 нових корисника еколошки прихватљивих енергената у индивидуалним домаћинствима

Голд гондола обележава Светски дан велнеса на Торнику

Продужен рок за предају нелегалног оружја

Кенија отвара врата за српске производе

Почетак обуке нове генерације војника на служењу војног рока

Од септембра повећање плата радницима у просвети, медицинским сестрама и техничарима, мајкама десет хиљада по детету

ОГЛАСНА ТАБЛА

Променљиво облачно, нестабилно, с температуром до 27 степени

ОГЛАСНА ТАБЛА

Куп пријатељства почео са изненађењем