OГЛАСНА ТАБЛА
СРБИЈА ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Danas je paklena nedelja, temperatura dostiže do 39 stepeni

Danas sunčano vreme i još veća vrućina u odnosu na subotu.

Vetar slab istočni i jugoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 14°C u Požegi do 23°C u Beogradu, a maksimalna od 35°C u Dimitrovgradu do 39°C u Prijepolju.

Beograd:

U nedelju sunčano i vrlo toplo. Vetar slab jugoistočni i južni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 23°C, na obodu grada 20°C, a maksimalna do 37°C.

 nedelju sunčano i vrućina tokom dana. Vetar slab promenljiv ili severoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 18°C, a maksimalna do 37°C.

Užički region:

U nedelju sunčano vreme uz vrućinu i slab dnevni razvoj oblaka. Vetar slab severoistočni i istočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 14°C do 18°C, a maksimalna od 37°C do 38°C, na Zlatiboru i Tari do 33°C.

Vojvodina:

U nedelju sunčano vreme i još veća vrućina nego u subotu. Vetar slab jugoistočni i južni ili promenljiv. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 18°C do 20°C, a maksimalna od 36°C do 38°C.

Novi Sad:

U nedelju sunčano i još veća vrućina nego u subotu. Vetar slab jugoistočni ili promenljiv. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 20°C, a maksimalna do 38°C.

Subotica:

U nedelju sunčano i još veća vrućina nego u subotu. Vetar slab jugoistočni ili promenljiv. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 19°C, a maksimalna oko 36°C.

Vreme narednih dana:

U ponedeljak sunčano vreme uz veliku vrućinu tokom dana. Vetar slab do umeren južni i jugoistočni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od 16°C do 24°C, a maksimalna od 36°C do 40°C. Upozorenje: Povećana je opasnost od požara.

U utorak popodne su mogući lokalni pljuskovi na zapadu i severu Srbije uz osveženje koje će se najpre osetiti na severu Vojvodine. Na jugu Srbije će ostati vrlo toplo.

Od srede se očekuje postepen pad temperature u svim krajevima i prijatnije vreme uz moguće kratkotrajne lokalne pljuskove. Na severu Srbije će dnevna temperatura opasti na ispod 30°C, dok će se na jugu Srbije zadžati iznad 30°C još u sredu ili moguće u četvrtak.

Tanjug

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Временска прогноза 14. август

Oglasna Tabla

Банке ће морати да врате ценовнике 30 одсто

Oglasna Tabla

Ускоро нови круг програма “Моја прва плата”

Oglasna Tabla

Инфлација у јулу 12,8 одсто, храна скупља за 20,3 одсто

Oglasna Tabla

Следи повећање плата у јавном сектору, војсци чак 25 одсто, а пензионери ће бити посебно задовољни

Oglasna Tabla

Oсетно хладније са пљусковима и грмљавином

Oglasna Tabla

Кромпир у Србији у јуну скупљи 152,6 одсто него пре годину дана, риба 74,4 одсто

Oglasna Tabla

Бензин у Србији појефтинио четири, а дизел два динара

Oglasna Tabla

Према најави РХМЗ локално се очекујe већа количина падавина!

Oglasna Tabla