ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА СРБИЈА

Danas je paklena nedelja, temperatura dostiže do 39 stepeni

Danas sunčano vreme i još veća vrućina u odnosu na subotu.

Vetar slab istočni i jugoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 14°C u Požegi do 23°C u Beogradu, a maksimalna od 35°C u Dimitrovgradu do 39°C u Prijepolju.

Beograd:

U nedelju sunčano i vrlo toplo. Vetar slab jugoistočni i južni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 23°C, na obodu grada 20°C, a maksimalna do 37°C.

 nedelju sunčano i vrućina tokom dana. Vetar slab promenljiv ili severoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 18°C, a maksimalna do 37°C.

Užički region:

U nedelju sunčano vreme uz vrućinu i slab dnevni razvoj oblaka. Vetar slab severoistočni i istočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 14°C do 18°C, a maksimalna od 37°C do 38°C, na Zlatiboru i Tari do 33°C.

Vojvodina:

U nedelju sunčano vreme i još veća vrućina nego u subotu. Vetar slab jugoistočni i južni ili promenljiv. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 18°C do 20°C, a maksimalna od 36°C do 38°C.

Novi Sad:

U nedelju sunčano i još veća vrućina nego u subotu. Vetar slab jugoistočni ili promenljiv. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 20°C, a maksimalna do 38°C.

Subotica:

U nedelju sunčano i još veća vrućina nego u subotu. Vetar slab jugoistočni ili promenljiv. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 19°C, a maksimalna oko 36°C.

Vreme narednih dana:

U ponedeljak sunčano vreme uz veliku vrućinu tokom dana. Vetar slab do umeren južni i jugoistočni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od 16°C do 24°C, a maksimalna od 36°C do 40°C. Upozorenje: Povećana je opasnost od požara.

U utorak popodne su mogući lokalni pljuskovi na zapadu i severu Srbije uz osveženje koje će se najpre osetiti na severu Vojvodine. Na jugu Srbije će ostati vrlo toplo.

Od srede se očekuje postepen pad temperature u svim krajevima i prijatnije vreme uz moguće kratkotrajne lokalne pljuskove. Na severu Srbije će dnevna temperatura opasti na ispod 30°C, dok će se na jugu Srbije zadžati iznad 30°C još u sredu ili moguće u četvrtak.

Tanjug

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Сутра до 32 степена, а онда опет потоп: Најновије упозорење РХМЗ: Ево какво нас време очекује од понедељка

Закон не забрањује продају електронских цигарета деци, а хемикалије које удишу су и те како штетне

Минимални годишњи одмор 20 радних дана, али радно искуство и школа доносе и дуже летовање

Сезона одмора се захуктава: Како најјефтиније плаћати у иностранству?

Ухапшена жена осумњичена да је претукла наставницу у школи на Новом Београду

Друго место за ученике првог разреда ОШ „Саво Јовановић Сирогојно“ на Републичком такмичењу „Пажљивкова смотра 2024“ (видео)

У Дому здравља у Чајетини – бесплатни превентивни здравствени прегледи

Србију чека сунчан и топао викенд, температура до 30 степени

Из културне ризнице града, предавање Миленко Мисаиловић