ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА СРБИЈА

Данас до 32 степена, у петак и суботу РХМЗ упозорава на обилне падавине


РХМЗ је издао упозорење да се у петак и у суботу очекују обилне падавине у крајевима јужно од Саве и Дунава, нарочито на југозападу и југу Србије и то од 20 до 40 мм за 24 сата, локално и више. У току ноћи ка суботи и у суботу током дана падавине ће се додатно интензивирати на истоку и југоистоку земље уз количину кише и до 60 мм за 24 сата.

Према прогнози времена, данас ће већи део дана бити претежно сунчано и умерено топло. Дуваће слаб и умерен ветар, северозападни. Најнижа температура од 13 до 19, а највиша од 28 до 32 степена.

Увече и у току ноћи на северу и западу Србије наоблачење с кишом, пљусковима и грмљавином.

У Новом Саду ће бити претежно сунчано и умерено топло. Најнижа температура биће од 15 до 18, а највиша око 30 степени. У другом делу ноћи наоблачење с кишом, пљусковима и грмљавином.

Према изгледима времена до 14. јула, од петка до краја седмице претежно облачно и свежије с кишом, пљусковима и грмљавином. У петак се јужно од Саве и Дунава очекује се од 20 до 40 мм кише за 24 х, локално и више, а падавине ће се у току ноћи и у суботу додатно интензивирати на истоку и југоистоку Србије уз количину кише и до 60 мм за 24 часа.

Почеће да дува умерен и јак северозападни ветар. На северозападу Војводине киша ће престати у суботу, а у осталим крајевима тек у недељу уз постепено разведравање са северозапада. Наредне седмице углавном суво и стабилније време са сунчаним интервалима и максималном температуром до четвртка од 23 до 27, а затим у порасту.

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Отворена изложба “Пoтeнциjaли и изaзoви жeнa у рурaлнoм рaзвojу”

ОГЛАСНА ТАБЛА

Временска прогноза за суботу – 2. децембар

ОГЛАСНА ТАБЛА

Објављене нове цене горива

ОГЛАСНА ТАБЛА

Римско гробље насред ливаде код Пожеге

ОГЛАСНА ТАБЛА

Данас почиње исплата 10.000 динара корисницима права на социјалну заштиту

ОГЛАСНА ТАБЛА

На 54. Међународном сајму туризма у Новом Саду се представља туристичка понуда Златибора

ОГЛАСНА ТАБЛА

Саоштење за јавност ГрО Српске напредне странке Ужице

ОГЛАСНА ТАБЛА

У ужичком породилишту рођенo пет беба

ОГЛАСНА ТАБЛА

Данас се обележава Светски дан борбе против ХИВ/АИДС

ОГЛАСНА ТАБЛА